Home » Behandeling Ziekte van Lyme » Lymeherstel therapeuten

Lymeherstel therapeuten

door | 11 sep, 2021 | Behandeling Ziekte van Lyme

Deze blog is bedoeld om de nieuwe lymeherstel-therapeuten aan jullie voor te stellen.
Zoals jullie weten, neemt Lyme en de co-infecties in zeer hoog tempo toe. De vraag is dan ook enorm en ik kan deze vraag niet meer alleen aan.

Dit jaar zijn er gelukkig lymeherstel-therapeuten afgestudeerd, maar nog steeds is er dringend behoefte aan meer therapeuten die lyme en de co-infecties op een natuurlijke manier zoveel mogelijk kunnen herstellen.

Ben je therapeut en heb je ruimte voor meer cliënten, kijk dan eens op https://lymeherstel.nl/opleidingen/

Dan de nieuwe lymeherstel-therapeuten, die mooi verspreid over het land zitten.

Zit er een lymeherstel-therapeut bij jou in de buurt?

Je vindt al deze experts onder https://lymeherstel.nl/lyme-experts/

 

En nu even allemaal op een rijtje:

 

GELDERLAND:

CARLA BOS
VERBETER JE KRACHT

www.verbeterjekracht.nl

Zit je niet lekker in je vel? Heb je vage klachten en voel je je vaak niet energiek? Blijf niet langer doorlopen! Verbeter je kracht kan je helpen bij een groot aantal problemen waarvan de oorzaak niet altijd op het eerste gezicht duidelijk is. Samen gaan we op onderzoek uit naar de onderliggende problematiek

Specialismes:
BioresonantieTherapeut, Bio-energetisch Therapeut, Therapeut Ziekte van Lyme, Orthomoleculair Leefstijladviseur. Ik ben lid van de BATC vergoeding is mogelijk (check uw polis)

Praktijkgegevens:
Verbeter je kracht
Zomertuin 11
3772 VP Barneveld

✉️ info@verbeterjekracht.nl
📞 0342 435997

 

GRONINGEN:

COBY TJASSING
KLASSIEK HOMEOPATIE HAREN

www.klassiekehomeopathieharen.nl

In 2009 heb ik de opleiding Klassieke Homeopathie met succes afgerond en ben ik vervolgers gestart met mijn praktijk. Mijn passie ligt in natuurlijk beter worden en de verstoorde balans zo goed als mogelijk met natuurlijke middelen herstellen.

Mijn interesse voor ziekte van Lyme is ontstaan doordat een dierbaar familielid chronische Lyme heeft en ik verder wilde zoeken naar wat is er aan te doen. Voor het behandelen van de ziekte van Lyme zet ik o.a.. Homeopathische middelen , schlusserzouten, omega 3, orthomoleculaire middelen en kruidentincturen in.

Ik heb brede kennis en ervaring met betrekking tot allerlei gezondheidsproblemen.  Ik behandel ook veel kinderen met ontwikkelingsproblemen. Soms ten gevolge van vaccinatieschade, waarbij ontstoren van vaccinaties (CEASE methode) de behandelmethode is. Verder richt ik me op huid en longproblemen, problemen met zwanger worden, zijn en de bevalling, kraambed en baby.

Ik ben lid van de NVKH en wordt vergoed uit aanvullende ziektekosten pakket.De vergoeding verschilt per verzekering en per pakket, lees daarom goed welk pakket u heeft.

Specialismes:
CEASE therapie, ziekte classificatie, Lymeherstel therapeut

Praktijkgegevens:
Klassiek Homeopathie Haren
Oude Middelhorst 4
9751 TK Haren

✉️ praktijk@homeopathiecoby.nl
📞 06- 411 436 98

 


NOORD-BRABANT:

SOPHIE DE BRUIJN
PRAKTIJK VOOR ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE

www.sophiedebruijn.nl

Specialismes:
Lymeherstel therapeut, Orthomoleculair/ KPNI therapeut en geregistreerd darmtherapeut

Praktijkgegevens:
Sophie de Bruijn, praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde
Brand 44
5411 PC Zeeland

✉️  info@sophiedebruijn.nl
📞  06 587 292 41

 

NOORD-HOLLAND

JOLANDA KORTHOF-KALKOVEN
HOMEOPATHIE VOOR KINDEREN

www.lyme-therapie.nl

Specialismes:
Klassieke homeopathie, orthomoleculaire therapie, Lymeherstel therapeut

Praktijkgegevens:
Homeopathie voor kinderen
Groot Dorregeest 2B
1911 ND Uitgeest

✉️ jolanda@homeopathie-voor-kinderen.nl
📞 0251-342090

 

UTRECHT:

MIRJAM KNEGT
GOEDE VOEDING & ZO

www.goedevoedingenzo.nl

Als voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut, gespecialiseerd in herstel van de ziekte van Lyme, geloof ik in een gezonde leefstijl, waarbij de nadruk niet alleen ligt op gezonde, zoveel mogelijk onbewerkte voeding, maar ook op gezond bewegen, ontspannen en zinvol bezig zijnKortom: gezond leven overal.

Specialismes:
Voeding, orthomoleculaire therapie, hormoon therapie, Lymehersteltherapeut, APS therapie

Wordt vergoed door een aantal zorgverzekeraars.

Praktijkgegevens:
Goede Voeding & Zo
Van Rijnesteinlaan 14
3927 DL Renswoude

✉️ info@goedevoedingenzo.nl
📞 06-29 47 36 61

 

UTRECHT:

JAIRA PARERA-SCHOONE
STA JE MANNETJE

www.sta-je-mannetje.com

Holistisch coach/therapeut, meditatiedocent, energetisch kindercoach.

Specialismes:
Holistisch coach/therapeut, meditatiedocent, energetisch kindercoach.Hoogsensitiviteit, Lymehersteltherapeut, energetische behandelingen, maanmeditaties.

Praktijkgegevens:
Sta je mannetje
De Stadstuin
3563AW Utrecht

✉️ info@goedevoedingenzo.nl
📞 06 52055094

 

ZUID-HOLLAND:

ELS BOUTER – DE VRIES
BEWEEG, VERBIND, VERWONDER

www.elselizabeth.nl

Graag werk ik met een holistische blik. Is er sprake van verstoringen? De weg naar herstel is als het wiel met de 5 spaken. Op een zachte manier het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren. Heel graag tot ziens in mijn praktijk! 

Specialismes:
Do-In yogadocent, transformatiecoach, APS therapeut, Lymeherstel therapeut, voedingscoach, vijf elementen leer

Praktijkgegevens:
Els Bouter – de Vries
Nieuwe Veer 85
2959 AM Streefkerk

✉️ contact@elselizabeth.nl
📞  06- 402 644 72

 

 

Ben jij therapeut?

Ben jij die therapeut die Lyme op een natuurlijke manier met orthomoleculaire geneeskunde, fytotherapie en homeopathische middelen* wilt leren behandelen en wil jij jouw praktijk laten groeien, lees dan vooral verder.

Enorme toename van Lyme

De ziekte van Lyme neemt in zeer hoog tempo toe. Inmiddels komen we de teek niet meer alleen tegen in de bossen, maar moeten we ook uitkijken in stadsparken en speeltuintjes. Alle landen over de hele wereld hebben met deze opmars te maken.
Daarnaast kunnen de duizenden! eitjes van een nieuw tekensoort besmet zijn, waardoor zelfs de allerkleinste teken-larve de lymebacterie kunnen overdragen.

 

Andere besmettingsvormen


Niet alleen de teek kan de lymebacterie en andere co-infecties overdragen. Andere stekende insecten kunnen dit ook. Een andere overdracht kan zijn via een bloedtransfusie, via moeder op haar ongeboren kindje en verder is de lymebacterie aangetroffen in vaginaal vocht en sperma. Nu begrijp je vast waarom Lyme zo enorm toeneemt.

Co-infecties

Omdat de teek niet alleen drager kan zijn van de lymebacterie, maar ook van andere bacteriën, virussen, parasieten en schimmels, nemen lymeklachten in rap tempo toe. Dit noemen we co-infecties. Lees meer hierover op: https://lymeherstel.nl/category/infecties/

Herkenning van Lyme

Helaas wordt lyme nog nauwelijks herkend, laat staan erkend. Maar allereerst gaat het om de herkenning en daar gaat het nou juist heel vaak mis. Diagnoses komen dan voorbij zoals fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, MS, reuma, (hoog)gevoeligheid etc. lees meer hierover op: https://lymeherstel.nl/symptomen-ziekte-van-lyme/chronisch-vermoeid/

 

Onjuiste diagnoses

Door deze onjuiste diagnoses volgt logischerwijs onjuiste medicatie, meestal medicatie die het afweersysteem remt. En bij lyme heb je nou net jouw afweersysteem zo hard nodig. Lees meer hierover op:
https://lymeherstel.nl/hooggevoeligheid/herken-de-symptomen-van-lyme/

 

Lyme-testen


Helaas zijn de reguliere lyme-testen nog onvoldoende betrouwbaar. Mensen met lyme krijgen dan onterecht een negatieve uitslag terwijl de lymebacterie steeds meer schade aanricht. De lymebacterie onderdrukt het afweersysteem, zodat er onvoldoende antistoffen worden aangemaakt en de uitslag negatief is. Lees meer hierover op:https://lymeherstel.nl/behandeling-ziekte-van-lyme/lyme-testen-en-behandelen-2/

 

Stagnatie bij therapieplan


Als therapeut zie jij waarschijnlijk ook mensen met fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, reumatische aandoeningen, MS, (hoog)gevoeligheid etc. Ze reageren niet of nauwelijks op een therapieplan, hebben sterk wisselende klachten en zijn meestal erg gevoelig voor supplementen, medicatie, bewegen, massage of jouw aanpak. Als therapeut wil je altijd met alle liefde helpen, maar je hebt geen idee meer. Niet zo gek als er al onjuiste diagnoses zijn gesteld. Denk bij stagnatie in therapieplan dan juist aan Lyme!
Lees meer hierover op: https://lymeherstel.nl/waarom-is-lyme-zo-moeilijk-te-genezen/werking-supplementen/

 

Afgestudeerde lymeherstel-therapeuten

Onlangs zijn er gelukkig 14 lymeherstel-therapeuten afgestudeerd. Zij zitten door het hele land verspreid, waardoor er altijd een expert bij jou in de buurt is. Je vindt ze onder https://lymeherstel.nl/lyme-experts/.

 

Wil jij dit leren, of weet jij een therapeut?

Dan staat het je vrij om dit bericht met hem of haar te delen. Ben jij zelf die therapeut schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

 

Ruime accreditatie

Deze 8 daagse vakopleiding tot lymehersteltherapeut is geaccrediteerd door nagenoeg alle beroepsverenigingen (MBOG, BATC, CAT, VVET, VBAG, NVKH) met 43 ECTS.
Tevens goedkeuring door CRKBO.

 

Start 18 september 2021

We starten 18 september a.s. met deze vakopleiding en zijn eind december klaar. Er is plek voor maximaal 12 therapeuten en VOL is VOL. Meer informatie vind je op https://lymeherstel.nl/opleidingen/

 

Heb je interesse?

Mail me dan op info@lymeherstel.nl dan neem ik telefonisch contact met je op en kijken we of deze vakopleiding voor beiden passend is.

 

*als afgestudeerd homeopaat leer ik jou welke homeopathische middelen je wanneer en bij wie inzet. Ben je geen afgestudeerd homeopaat dan leer ik jou in 2 dagen de basisbeginselen van de homeopathie en ontvang je een kit met 39 verschillende homeopathische middelen die je ook bij acute lymeklachten mag inzetten.

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

Gerelateerde artikelen

LYME & VOEDING (Thiolen)

LYME & VOEDING (Thiolen)

Goodmorning sunshine❤Heb je lekker geslapen? Of een beetje onrustig?Wist je dat je onrustig kunt slapen door slechte voeding? Nu denk je misschien gelijk aan junkfood, suikers…Maar nee, het kan ook zijn dat je histaminerijke voeding hebt gegeten zoals: watermeloen,…

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin