Goodmorning sunshine❤

Hoe gaat het? Wat een bijzonder gebeuren om ons heen, het is voor mij een beetje een onwerkelijke wereld en voelt naar om afstand van mensen te moeten nemen. Aan de andere kant brengt het rust en ruimte om weer eens bij het leven stil te staan in plaats van mezelf voorbij te rennen. Hoe is dat voor jou?

Coronatest nu beschikbaar

Op dit moment kan ik gemakkelijk testen of er antistoffen in jouw lichaam aanwezig zijn tegen het Corona-virus. Wanneer je met het virus in aanraking bent geweest, zal het lichaam antistoffen aanmaken. Het lichaam maakt na ongeveer 2 a 3 dagen antistoffen aan (triggerfactor).
Deze alleen voor professionals CE gecertificeerde Corona test kan deze antistoffen detecteren. Binnen 15 minuten heb je de uitslag hiervan.

Let op: Deze test is geen vervanging van de reguliere PCR Corona test die door het RIVM gebruikt wordt. Deze antistoffen test is ter indicatie of je in aanraking bent geweest met het COVID-19 virus. Indien je positief test dan weet je dat je in aanraking bent geweest met het virus ongeacht of je wel of geen symptomen hebt opgemerkt. De kans dat je dan opnieuw klachten kunt oplopen van dit Corona-virus is klein. Onderstaand schema laat het verloop van de antistoffen zien.

 

Welke uitslagen geeft deze test aan:

De volgende uitslagen zijn mogelijk:

 1. Er worden geen antistoffen Het meest waarschijnlijk is dan dat je (nog) niet in aanraking bent geweest met het Corona-virus, of dat je nog in de incubatietijd verkeert. De incubatietijd ligt 14 dagen voordat er daadwerkelijk symptomen kunnen optreden.
  In deze periode kun je wel anderen besmetten, ook al ervaar je geen klachten.
  Het kan echter ook zijn dat je afweer zodanig verzwakt is, dat je geen antistoffen kunt aanmaken. Mocht je daar nog niet voor onder behandeling zijn, dan raad ik zeker in deze periode aan een juiste behandelaar te zoeken om jou te ondersteunen.
  En als laatste kan de oorzaak zijn dat je medicatie slikt om je de reactie van jouw afweersysteem te remmen.

   

 2. IgM positief: wil zeggen dat je op dit moment een acute infectie hebt met het Corona-virus en antistoffen hebt aangemaakt en wellicht nog steeds aan het aanmaken bent. Deze uitslag komt voor vanaf de eerste dag dat je klachten kunt ervaren en loopt door tot ongeveer de 30e dag met een piek rond de 8e
  Je bent op dit moment dan ook besmettelijk voor anderen. Het advies is om dit (telefonisch) bij je huisarts te melden en geen contact met anderen te hebben.

  Volgens het RIVM mag je na 24 uur weer uit quarantaine als je klachtenvrij bent, zekerheidshalve zou ik 48 uur aanhouden.
  Verder raad ik aan om alle supplementen in te zetten zoals genoemd in mijn eerdere blog: https://lymeherstel.nl/infecties/lyme-corona-wat-kun-je-het-beste-doen/

   

 3. IgG positief: wil zeggen dat je in aanraking bent geweest met het Corona-virus en dat je lichaam antistoffen heeft aangemaakt. Deze uitslag komt voor vanaf de 7e dag dat je symptomen kunt hebben ervaren en kan nog maanden aanhouden. Met een piek rond de 25e

  Wanneer je deze uitslag hebt, kun je anderen nog steeds besmetten. Hierbij geldt ook het advies van het RIVM dat je na 24 uur klachtenvrij te zijn geweest, weer met anderen in contact mag komen. Ik raad ik voor de zekerheid ook 48 uur aan.
  Jouw lichaam heeft dan antistoffen opgebouwd tegen het Corona-virus en daarom is de kans hoogstwaarschijnlijk erg klein dat je alsnog ziek kunt worden van dit Corona-virus volgens het RIVM. Het overgrote merendeel van de mensen die het nieuwe coronavirus heeft gehad, zal het niet nog een keer krijgen.

Corona virus antistoffen test:

 • Gemakkelijk met een vingerprikje af te nemen
 • Binnen 15 minuten de uitslag
 • Deze test meet specifieke Corona antistoffen
 • Deze test heeft een CE certificering.

Verschil met PCR-test:

Deze COVID-19 IgG/IgM test is geen vervanging van de test die door het RIVM wordt gebruikt. Het RIVM gebruikt een PCR COVID-19 test die gebruikt wordt bij de acute fase van de besmetting. Deze PCR test van het RIVM test via speeksel/sputum en kijkt naar het DNA van het virus. Uit studies is gebleken dat deze manier van testen niet altijd trefzeker is. Het kan namelijk zijn dat het virus wel wordt aangetroffen in bloed of bij anale uitstrijkjes maar niet werd aangetroffen in speeksel/sputum.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32077115
https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Situationsberichte/2020-03-18-de.pdf?__blob=publicationFile


Wil je hier meer informatie over?

Wil je hier meer informatie over, mail me dan even op info@lymeherstel.nl
Wil je direct een afspraak inplannen? Klik dan hier

Meer informatie over Corona:

Heb je mijn vorige mail over Lyme & Corona gelezen? Lees hem hier nog maar eens rustig terug: https://lymeherstel.nl/infecties/lyme-corona-wat-kun-je-het-beste-doen/
Hierin leg ik uit hoe Corona precies werkt en hoe de agressieve bacterie Staphyloccus aureus kan vrijkomen die een longontsteking kan veroorzaken, waar mensen aan kunnen overlijden.

 

Lees hier een korte samenvatting:

Door koorts die het Coronavirus kan uitlokken, kan de Streptococcus pneumoniae vrijkomen uit de biofilm en zich vermenigvuldigen. Hierdoor kan ook de meer agressieve bacterie Staphyloccus aureus vrijkomen die een longontsteking kan uitlokken die dodelijk kan zijn. Wanneer je gezond bent, zal het Coronavirus voor jou geen problemen opleveren. Denk dan wel aan jouw (zwakkere) medemens en zorg ervoor dat je passende maatregelen neemt om het virus te verspreiden. Wanneer je een zwakker afweersysteem hebt dan is het zeker raadzaam om direct maatregelen te nemen ter voorkoming van longschade.

Uiteraard staan in deze blog ook veel tips welke supplementen je het beste kunt inzetten en hoe te bestellen met kortingscodes.

 

Kies de juiste Omega 3 met polyfenolen (Balance oil)

Inname van de juiste Omega 3 met polyfenolen is nu enorm belangrijk. Wanneer je Omega 3 te kort komt, kan het lichaam de ontstekingsreactie niet tijdig uitschakelen, waardoor er meer schade kan worden opgelopen
Homeopathische middelen kunnen ook zeker goed worden ingezet omdat het jouw zelfgenezend vermogen versterkt. Homeopathie is maatwerk en werkt op een milde doeltreffende wijze, waardoor het zeker bij gevoelige mensen (denk aan Lyme etc) zeer passend is.

Wil je niets missen of anderen helpen?
Deel dan deze link, zodat ze zich vrijblijvend in kunnen schrijven voor deze informatie.

Bronnen:

❤ Natura Foundation: nieuwsbrief “Het Coronavirus; wat kunt u zelf doen om besmetting te voorkomen?
❤ Yvonne van Stigt via Facebookpost
❤ Hyacintha Kraidy beschrijving biofilm
❤ Mijn labtest informatie
https://www.nrc.nl/nieuws/2020/03/19/bloedbank-gaat-donorbloed-doormeten-op-coronavirus-a3994299

Aan de slag met je gezondheid op een natuurlijke manier?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in om om de twee weken een mail te ontvangen met de nieuwste blog:

Pin It on Pinterest

Share This