Heb je vage klachten, waarvan niemand de oorzaak weet?

Denk dan zeker eens aan de ziekte van Lyme! 

Je weet vast wel dat de ziekte van Lyme wordt overgebracht door een tekenbeet? Inmiddels weten we dat er nog veel meer besmettingsmogelijkheden zijn. Wist jij bv dat Lyme ook door muggen en andere stekende insecten kan worden overgebracht (bv. muggen) en dat het sexueel overdraagbaar is? Sterker nog; via bloedtransfusies is het ook overdraagbaar en denk aan een zwangerschap, waarbij de moeder het over kan dragen aan haar kindje. Het gaat zelfs zo ver dat het ook via lichaamsvocht is over te dragen, denk daarbij aan zweet, traanvocht, spermavocht en speekselvocht.
Hoogste tijd dus om hier aandacht aan te besteden.

Check jouw klachten en welke co-infecties daarbij horen

 

Check jouw klachten en welke co-infecties daarbij horen

In 96% van de gevallen is het namelijk zo dat je niet alleen de ziekte van Lyme oploopt, maar ook nog besmet raakt met één of meer co-infecties. Co-infecties zijn nog weer andere ziekteverwekkers. Het maakt de ziekte van Lyme op die manier nog heftiger en nog moeilijker om te behandelen. 

In de tabel kun jij zelf checken welke klachten jij hebt en welke co-infectie daar bij past. Dat kunnen dus verschillende co-infecties zijn, maar meestal zijn dat er 2 of 3. Kom je er niet helemaal uit, laat het mij dan weten dan kunnen we wellicht samen kijken. 

Misschien vind je jezelf een aansteller… maar dat ben je niet! Check je symptonen.

* je hoeft geen gegevens achter te laten.

Bron: de tabel is opgesteld door de Lymevereniging.

Twijfel je over de ziekte van Lyme?

Mocht je nog twijfelen of jij de ziekte van Lyme hebt dan kun je ook eerst nog even vrijblijvend de Lyme-vragenlijst invullen. Dan weet je binnen een paar minuten hoe groot de kans is dat jouw klachten wellicht verband houden met de ziekte van Lyme. 

Ga naar de vragenlijst

Denk je dat je misschien een co-infectie hebt?

Ik maak gebruik van natuurlijke middelen, omdat jouw lichaam natuurlijke middelen herkent en deze zo voor snel herstel zorgen zonder schade aan te richten. Ik kom graag met je in contact om jouw klachten op een natuurlijke wijze te herstellen!