Samenwerking met experts

De afgelopen jaren heb ik zelf tientallen cliënten mogen begeleiden in mijn praktijk met Lyme en andere gezondheidsklachten.

 

Dit doe ik niet altijd alleen! Ik heb een heel team aan experts, zoals artsen, collega-hormoondeskundigen, orthomoleculaire diëtisten, fysiotherapeuten, osteopaten, huidtherapeuten, psychologen, coaches, adviseuse natuurlijke huidproducten,  collega-homeopaten, en therapeuten om me heen waar ik regelmatig mee overleg.

 

Op deze pagina vind je contactpersonen waar ik mee samenwerk en die ik van harte aanbeveel. Je kunt via de link zelf contact met ze opnemen. Vermeld dat je ook bij mij onder behandeling bent, zodat ik samen met deze expert jouw voortgang kan bekijken. 

Homeopathisch arts – Alex Leupen 

Het Homeopatisch Artsencentrum Utrecht is een polikliniek voor homeopathie. In principe worden alle klachten homeopatisch behandeld.

Het centrum is opgericht in 1987 door 3 homeopatische artsen.

Nu werken 7 homeopatische artsen in het centrum. De artsen zijn universitair opgeleid en hebben veel praktijkervaring.

Alle artsen zijn lid van de AVIG, Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde.

Meer informatie: https://homeopathie-utrecht.nl/about/alex-leupen/ 

 

Orthomoleculair diëtiste – Marieke Lebbink 

Ik ben een natuur -en darmdiëtist en ervaringsdeskundige. Ik help mensen met het vinden van een eetpatroon dat bij hun pas waarbij ik oosterse en westerse inzichten combineer. 

Je kunt bij mij terecht voor een individueel spreekuur, workshops en binnenkort ook online programma’s!

Ik heb ook een boek geschreven: Darmehbo.
Darmehbo helpt je stap voor stap de oorzaak van jouw buikklachten op te sporen en er iets aan te doen. 
Het boek is bedoeld voor iedereen die in meer of mindere mate buikklachten heeft. Van misselijkheid en oprispingen tot darmkrampen en winderigheid. van een opgeblazen gevoel tot diarree of juist obstipatie. Bij één op de zes mensen in Nederland schoppen dergelijke klachten hun leven flink in de war. 

 Meer informatie: https://www.mariekelebbink.nl/ 

 

Fysiotherapeut/Manueel therapeut: Marjon & Claudi van Doorn

Meer informatie: http://www.fysiovandoorn.nl/

 

Osteopaat – Annick van der Walle

Het lichaam heeft soms hulp nodig om het evenwicht terug te krijgen. Osteopathie richt zich op het wegnemen van onderliggende oorzaken van het verstoorde evenwicht. Een osteopaat kan met zijn of haar handen de beweeglijkheid in het lichaam beoordelen en verbeteren. Met als doel: het genezend vermogen van het lichaam stimuleren.

Annick is gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen, baby’s, stuitpijn en uro-gynaecologische klachten.

Meer informatie: https://www.osteovdwalle.nl/annick-van-de-walle/

 

Hormoon-deskundige – Francisca van den Berg

Mijn naam is Francisca van den Berg, ik ben hormoon-gewichtsexpert, en hoofdredacteur van het magazine Happy Hormonen Happy Life, en de bedenker van mijn uniek methode” de Reset je Hormonen methode” .

Ik coach en begeleidt vrouwen naar een hormonale balans, denk aan stemmingswisselingen, hoofdpijn, niet kunnen afvallen, overgangsklachten, en niet lekker in je vel zitten, ik bekijk dit vanuit de hormonen, in combinatie met voeding, beweging en mindset

Ik werk zowel online als via mijn praktijk in Barendrecht neem gerust eens een kijkje op mijn website www.franciscavandenberg.nl

 

Haarproblemen/hormonaal – Jolanda Potter

Ik ben Jolanda Potter uit Bunschoten-Spakenburg, eigenaar van haarsalon JP Hairfashion en ben gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen.

Als mens kunnen wij allerlei problemen ervaren met onze haren en hoofdhuid. Ik werkt volgens de filosofie: ‘Gezonde haren groeien op een gezonde hoofdhuid’. Heb je bijvoorbeeld last van haaruitval, futloos haar of hoofdhuid irritatie dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik maak eerst een analyse van het haar en de hoofdhuid en bied vervolgens een plan van aanpak om het haar en de hoofdhuid weer helemaal in de goede conditie te krijgen. Ik heb al vele mensen mogen behandelen met goed eindresultaat en daar ben ik zeer trots op. Daarnaast is men ook welkom voor alle andere behandelingen die je gewend bent in de haarsalon zoals knippen, verven en stylen. 

 

Natuurlijke huidverzorgingsexpert – Nora Verschoor

Gezond zijn en je goed voelen gaat boven alles en dat betekent dat ik zoveel mogelijk gezonde keuzes maak. Met de kennis van nu zien we dat de stoffen die we erop aanbrengen terug te vinden zijn in al onze lichaamscellen. Chemische- en synthetische stoffen in onze verzorgingsproducten vervuilen ons lichaam, beïnvloeden de hormonen en zijn geen gezonde natuurlijke voeding voor de huid. Ringana is 100% natuurlijk, vers en daardoor anders! Producten van superieure kwaliteit die werkelijk iets doen voor je huid. Het verzorgt op gezonde wijze en herstelt het natuurlijk evenwicht. Ik help je graag verder met persoonlijk advies. nora.verschoor@icloud.com
Neem alvast een kijkje op: https://www.ringana.net/dll64/home.dll?idsite=2&mode=home

 

Darmdeskundige & Laboratoriumonderzoeken – Noortje Berger

Noortje en Liedewij zijn de oprichters van Labsolute. en beiden orthomoleculair- en darmtherapeut. Daarnaast is Noortje gespecialiseerd in hormonen.
Wat doen wij en wat kunnen wij voor jou betekenen?
Het terugkrijgen of optimaliseren van je gezondheid begint met bewustwording en inzicht.
Labonderzoek helpt je jouw unieke gebruiksaanwijzing te vinden. Vanuit een holistische kijk op lichaam en geest biedt Labsolute. onderzoek aan dat breder kijkt en dieper graaft dan je huisarts voor je kan doen. Met de tests, die je handig thuis kunt afnemen, kun je op een wetenschappelijk onderbouwde manier je gezondheid in kaart brengen én verbeteren aan de hand van praktische adviezen.

Meer informatie: www.labsolute.nl

 

Zelf Zinzino adviseren aan anderen? – Trudy Heine

Neem contact op met Trudy Heine
tel. 06 – 55 111 599
trudyheine@me.com

 

Holistische Massage Therapeut – Anita Bon 

Mijn naam is Anita Bon – Holistische massage therapeut

 Een aantal jaren geleden ben ik gaan masseren en er ging een wereld voor mij open. Ik was oprecht verbaasd dat handen zoveel kunnen zeggen. Ik besloot van massage mijn beroep te maken en ben gaan zoeken naar een opleiding die bij mij past.

Dit heb ik uiteindelijk gevonden in de opleiding die ik heb gevolgd aan de Academie voor Massagetherapie Holos* in Utrecht, een vierjarige HBO studie. Sinds januari 2005 werk ik met veel plezier in mijn praktijk.

Door middel van aanraking help ik jou mee om jouw klachten te gaan begrijpen met alle respect altijd voor jou. Ik bied jou ontspanning en verdieping bij bv een burn-out,,(ex) kanker patiënten, transgenders, relatie en intimiteit problemen, stress,of om gewoon te voelen hoe goed het met je gaat, iedereen is welkom.

Ik ervaar het steeds weer als bijzonder om mensen te mogen aanraken en ze kennis te laten maken met de taal van hun lichaam. Het is als het ware een ontdekkingsreis in je zelf. Ik nodig je hier graag toe uit, je bent van harte welkom. Kijk maar is op mijn website www.zensage.nl

Yoga, meditatie & retraites – Patricia Lie

Mijn naam is Patricia Lie

Ik ben opgegroeid met Yoga en meditatie. Naast het werk dat ik heb gedaan in het bedrijfsleven heb ik mij gespecialiseerd in meditatie en yoga door veel opleidingen, trainingen, zowel in binnen als buitenland te hebben gevolgd. Dat doe ik nog steeds, elke dag leer ik bij. 

Mijn werk bestaat uit het geven van trainingen in Mindfulness en Zelf-Compassie, zowel particulier en binnen bedrijven en individueel. Ik leid mensen op tot meditatie trainer en organiseer basis trainingen om Do-In Yoga te leren.

Op die manier kun je thuis elke dag doorgaan met de technieken die ik je doorgeef. Het versnelt je zelf helende vermogen en geeft rust in je hoofd en je wordt soepeler. Ook geef ik wekelijks les met deze mooie vorm van Yoga. Ik organiseer zowel in binnen en buitenland Retraites en trainingen voor groepen.
Lees hier meer: https://ledauphine.nl
 
 
 
 

 

Klinische psycholoog, re-integratie en beroeps coach – Indira Noëlle Eikenaar

Mijn naam is Indira Noëlle Eikenaar drs. klinische psychologie, re-integratie en gecertificeerd beroeps coach.

Bij mij staat coaching op maat naar wens en behoefte bovenaan. Ik coach en begeleidt cliënten met diverse problematiek: re-integratie na uitval/ziekte, bij stress/burn-out, een negatief zelfbeeld, bewustzijnsontwikkeling en/of psychische klachten.

Ik wil jou helpen het beste uit jezelf te halen en weer in balans te komen. Problemen, ziektes en belemmeringen horen bij het leven. Ze laten ons groeien en geven ons inzichten, zelfkennis en bewustzijn. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden (holistische visie). Het leven is niet ‘overleven’, controleren en volhouden. Het leven is jezelf verdiepen,  en weer contact maken met jezelf . Samen onderzoeken we de wisselwerking tussen klachten, persoonlijkheid en mogelijke ziekteprocessen. Het doel bij No-Ending is weer ’volledig’ mens te worden. Werken aan emotionele, mentale en fysieke gezondheid. Gericht op het laten worden wie je bent in plaats van wie je wilt zijn of denken te moeten zijn.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Voor meer informatie: www.no-ending.nl