LYME-EXPERTS 

Vind in onderstaand overzicht gecertificeerd Lymeherstel therapeuten in Nederland

opgeleid door Gerrie Hasselaar 

OVERIJSSEL

Anita Bruinewoud
BAMBodymindbalans

www.bodymindbalans.nl

Het valt helaas niet te ontkennen, maar de ziekte van Lyme komt steeds vaker voor. Ook in mijn praktijk zie ik steeds meer mensen die hieraan lijden.
In veel gevallen hebben deze mensen al een lange weg bewandeld, maar verbeteren helaas niet. Heel vaak is niet bekend dat iemand Lyme heeft en worden er ziektebeelden naar voren gehaald zoals fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssysteem etc. Aan de ziekte van Lyme wordt vaak niet gedacht of als er wel aan gedacht wordt is het beestje vaak niet in het bloedbeeld te vinden en wordt er negatief getest op Lyme terwijl je het wel degelijk kunt hebben. Hoe dat kan? Ik vertel het je graag in mijn praktijk.

Helaas heb ik zo’n traject zelf ook mogen ervaren en weet als geen ander hoe zwaar, pijnlijk en uitzichtloos die weg kan zijn, maar ik ben er gelukkig bovenop gekomen.
Het was jaren geleden voor mij de trigger om klassieke homeopathie en natuurgeneeskundige therapie te studeren en recentelijk Lyme hersteltherapie.
Laat mij ook jou helpen bij het herstel van de ziekte van Lyme. Neem gerust contact met mij op. We maken dan samen een plan van aanpak zodat jij je weer beter gaat voelen en weer kan gaan leven.
 

Specialismes:
Natuurgeneeskunde, klassieke homeopathie, Lymeherstel therapeut

Praktijkgegevens:
BAMBodymindbalans
Zuid Esmarkerrondweg 250
7535 DW Enschede

✉️ anita@bodymindbalans.nl
📞 06- 1880 42 57

GRONINGEN

Coby Tjassing
Klassiek Homeopatie Haren

www.klassiekehomeopathieharen.nl

In 2009 heb ik de opleiding Klassieke Homeopathie met succes afgerond en ben ik vervolgers gestart met mijn praktijk. Mijn passie ligt in natuurlijk beter worden en de verstoorde balans zo goed als mogelijk met natuurlijke middelen herstellen.

Mijn interesse voor ziekte van Lyme is ontstaan doordat een dierbaar familielid chronische Lyme heeft en ik verder wilde zoeken naar wat is er aan te doen. Voor het behandelen van de ziekte van Lyme zet ik o.a.. Homeopathische middelen , schlusserzouten, omega 3, orthomoleculaire middelen en kruidentincturen in.

Ik heb brede kennis en ervaring met betrekking tot allerlei gezondheidsproblemen.  Ik behandel ook veel kinderen met ontwikkelingsproblemen. Soms ten gevolge van vaccinatieschade, waarbij ontstoren van vaccinaties (CEASE methode) de behandelmethode is. Verder richt ik me op huid en longproblemen, problemen met zwanger worden, zijn en de bevalling, kraambed en baby.

Ik ben lid van de NVKH en wordt vergoed uit aanvullende ziektekosten pakket.De vergoeding verschilt per verzekering en per pakket, lees daarom goed welk pakket u heeft.

Specialismes:
CEASE therapie, ziekte classificatie, Lymeherstel therapeut

Praktijkgegevens:
Klassiek Homeopathie Haren
Oude Middelhorst 4
9751 TK Haren

✉️ praktijk@homeopathiecoby.nl
📞 06- 411 436 98

NOORD-HOLLAND

Jolanda Korthof-Kalkoven
Homeopathie voor kinderen

www.lyme-therapie.nl

Specialismes:
Klassieke homeopathie, orthomoleculaire therapie, Lymeherstel therapeut

Praktijkgegevens:
Homeopathie voor kinderen
Groot Dorregeest 2B
1911 ND Uitgeest

✉️ jolanda@homeopathie-voor-kinderen.nl
📞 0251-342090

GELDERLAND

Carla Bos
Verbeter je kracht

www.verbeterjekracht.nl

Zit je niet lekker in je vel? Heb je vage klachten en voel je je vaak niet energiek? Blijf niet langer doorlopen! Verbeter je kracht kan je helpen bij een groot aantal problemen waarvan de oorzaak niet altijd op het eerste gezicht duidelijk is. Samen gaan we op onderzoek uit naar de onderliggende problematiek

Specialismes:

BioresonantieTherapeut, Bio-energetisch Therapeut, Therapeut Ziekte van Lyme, Orthomoleculair Leefstijladviseur.
Ik ben lid van de BATC vergoeding is mogelijk (check uw polis)

 

Praktijkgegevens:
Verbeter je kracht
Zomertuin 11
3772 VP Barneveld

✉️ info@verbeterjekracht.nl
📞 0342 435997

 

UTRECHT

Mirjam Knegt
Goede Voeding & Zo

www.goedevoedingenzo.nl

Als voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut, gespecialiseerd in herstel van de ziekte van Lyme, geloof ik in een gezonde leefstijl, waarbij de nadruk niet alleen ligt op gezonde, zoveel mogelijk onbewerkte voeding, maar ook op gezond bewegen, ontspannen en zinvol bezig zijn. Kortom: gezond leven overal.

Specialismes:
Voeding, orthomoleculaire therapie, hormoon therapie, Lymehersteltherapeut, APS therapie

Wordt vergoed door een aantal zorgverzekeraars.

Praktijkgegevens:
Goede Voeding & Zo
Van Rijnesteinlaan 14
3927 DL Renswoude

✉️ info@goedevoedingenzo.nl
📞 06-29 47 36 61

UTRECHT

Jaira Parera-Schoone
Sta je mannetje

www.sta-je-mannetje.com

Holistisch coach/therapeut, meditatiedocent, energetisch kindercoach.

Specialismes:
Holistisch coach/therapeut, meditatiedocent, energetisch kindercoach.Hoogsensitiviteit, Lymehersteltherapeut, energetische behandelingen, maanmeditaties.

Praktijkgegevens:
Sta je mannetje
De Stadstuin
3563 AW Utrecht