Opleiding Lyme herstel therapeut

Specialiseer je in deze 6-daagse geaccrediteerde vakopleiding in het behandelen van Lyme en co-infecties

Omdat ik de vraag niet meer alleen aan kan, start ik 29 augustus 2020 een 6-daagse geaccrediteerde vakopleiding tot Lymeherstel therapeut, waarin je leert om Lyme op een natuurlijke manier te behandelen

Ben jij therapeut en wil je graag een drukkere praktijk? Of heb je de intentie om therapeut te worden en wil jij leren hoe je de ziekte van Lyme en co-infecties kunt herkennen? Dan is deze opleiding wellicht interessant voor jou! Je kunt met deze opleiding 21 accreditatiepunten behalen.  

Mijn streven is om de landelijke spreiding van Lyme-specialisten te vergroten, zodat er meer mensen op een zo natuurlijke en effectieve manier geholpen kunnen worden. Als Lyme specialist krijg ik cliënten van heinde en verre in mijn praktijk (zelfs uit het buitenland), met Lyme klachten. Lyme en de bijbehorende co-infecties komen steeds vaker voor. Helaas zijn er nog te weinig therapeuten bekend met de ziekte van Lyme en de bijbehorende symptomen. Er is dan ook een nijpend tekort aan therapeuten die dit kunnen behandelen.