Heb je vage klachten, waarvan je de oorzaak niet kunt achterhalen? Heb je al van alles geprobeerd, maar kom je er niet uit?

De ziekte van Lyme wordt overgebracht door een tekenbeet dat is bekend. Tegenwoordig weten we dat er veel meer besmettingsmogelijkheden zijn. Wist jij bv dat Lyme ook door muggen en andere stekende insecten kan worden overgebracht en dat het sexueel overdraagbaar is? Sterker nog; via bloedtransfusies is het ook overdraagbaar en denk aan een zwangerschap waarbij de moeder het over kan dragen aan haar kindje en zo gaat het maar door.
Hoogste tijd dus om hier aandacht aan te besteden.

Bijgaande vragenlijst is in 2017 opgesteld door Dr. Richard Horowitz (arts gespecialiseerd in Lyme-herstel)

Vul de vragenlijst in en test op Lyme!

 

Vul de vragenlijst in als je je herkent in het volgende of de klachten bij een ander herkent:

Misschien vind je jezelf een aansteller… maar dat ben je niet! Vul de vragenlijst in om te zien of je symptonen hebt die bij Lyme horen.

* je hoeft geen gegevens achter te laten.

Heb je de vragenlijst ingevuld en denk je dat je misschien lyme zou kunnen hebben?

Over de Ziekte van Lyme is nog heel veel onduidelijkheid bij de meeste (huis)artsen en therapeuten. Dit zorgt er ook voor dat ze jou niet goed kunnen helpen en kunnen uitleggen wat er nu precies aan de hand is. Hier liep ik ook tegenaan toen ik zelf Lyme had, daarom ben ik mij er in gaan verdiepen, waardoor ik JOU nu ook goed kan helpen.

Ik maak gebruik van natuurlijke middelen, omdat jouw lichaam natuurlijke middelen herkent en deze zo voor snel herstel zorgen zonder schade aan te richten. Ik kom graag met je in contact om jouw klachten op een natuurlijke wijze te herstellen!

Vul het contactformulier in en ontvang meer informatie over hoe ik je kan helpen.