Word jij ook GEK van de PIJN en
ben jij ook nog eens volledig UITGEPUT door Lyme?

De dag dat ik mijn bed niet meer uit kon komen door de Ziekte van Lyme!

Biografie:

Ik droomde vroeger vaak dat ik vol energie aan het hardlopen was. De nachtmerrie begon echter vaak bij het wakker worden; ik werd altijd uitgeput en met veel pijn wakker! Dit was zo erg dat ik het liefst altijd maar wilde slapen om zo niets van deze pijn en vermoeidheid te hoeven voelen.

Niemand leek mij te kunnen helpen en regulier kreeg ik steeds zwaardere pijnstillers en ontstekingsremmers. Uiteindelijk belandde ik bij een klassiek homeopaat die de Ziekte van Lyme vaststelde en mij door homeopathie al snel beter liet voelen. Samen met een orthomoleculair therapeut ontdekte ik wat ik het beste kon eten en zo kon ik weer de regie zelf in handen nemen.

Pijn verdween en mijn energie kreeg ik terug. Ik maakte daar direct gebruik van om de 6 jarige opleiding tot klassiek homeopaat te volgen en deed een opleiding tot orthomoleculair therapeut samen met de medische basiskennis. Ik wilde natuurlijk anderen ook direct helpen!

In 2015 startte ik mijn praktijk en inmiddels heb ik al meer dan 1000 patiënten naar grote tevredenheid kunnen helpen naar MINDER PIJN en MEER ENERGIE.
Zo schreef een moeder bv:
“Huilend van de pijn werd onze zoon, Moos(5), wakker. Pijn in zijn benen, knieën en enkels. De huisarts was er kort over: “Het zal wel groeipijn zijn, geef hem maar een aspirientje als het weer gebeurt”. Het ging niet over totdat hij uiteindelijk bij Gerrie Hasselaar kwam en hij nu weer alles kan doen.”
Hier doe ik het natuurlijk voor. Ik hoor dan ook graag jouw verhaal!

Wil JIJ ook weer zonder pijn en moeheid ECHT GENIETEN?

Herken jij jezelf ook in de volgende punten?

u

PIJN; gewrichts- en zenuwpijnen/uitval.

Ben jij jezelf kwijt door de ALLESOVERHEERSENDE PIJNEN?

u

Geleefd worden;
door de PIJN & VERMOEIDHEID.

Bepaalt Lyme ook jouw leven en ben je klaar met deze gast?

u

Ernstige vermoeidheid.

Durf jij al (bijna) geen afspraken meer te maken,
omdat je bang bent dat je WEER
op het LAATSTE MOMENT moet AFZEGGEN?

u

Psychiatrische klachten.
Door Lyme ben jij er vast NIET GEZELLIGER op geworden.

Prikkelbaar & stemmingswisselingen
komen jou misschien ook bekend voor?

Herken jij jezelf ook hierin?

De Ziekte van Lyme is slopend en vreet energie. Opeens besef je dat je uitgeput bent en de pijn alles overheerst.

Het wordt van kwaad tot erger en omdat je wellicht (vaak in het begin) nog wel eens een goede dag kon hebben, ga je lekker over jouw grenzen heen om de volgende dag weer als een dood vogeltje wakker te worden.

Genoeg gebaald? Nu tijd voor verandering!

Niemand weet eigenlijk hoe Lyme te behandelen,
maar jij wilt toch gewoon DUIDELIJKE ANTWOORDEN en een DUIDELIJK BEHANDELPLAN?

u

Pijnvrij

Wil jij ook WEER KUNNEN GENIETEN en af kunnen spreken met vrienden en vriendinnen in plaats van met jouw bed?

u

Energievol

Wil jij ook weer een HELE DAG KUNNEN SHOPPEN en daarna nog energie over hebben?

u

Stressvermindering

Wil jij ook alleen maar stress hebben over welke kleding je aan gaat trekken in plaats van hoeveel afspraken je vandaag WEER MOET AFZEGGEN?

u

Hersteld zelfvertrouwen

Wil jij je alle dagen WEER GOED VOELEN en STRALEN naar buiten toe in plaats van binnen blijven?

Hoe gaaf zou het zijn als jij weer lekker alles zou kunnen doen wat jij wilt? Lekker shoppen bijvoorbeeld of lekker weer aan het werk en daarna nog af kunnen spreken met vrienden of vriendinnen om te gaan sporten of lekker een hapje te gaan eten?

NIET MEER DOODMOE WAKKER WORDEN, maar vol energie de dag beginnen en als enige stress hebben welke kleding aan te trekken om zo weer vol zelfvertrouwen die dag te stralen.

Ready voor een pijnvrij, energievol & vrolijker bestaan?

Natuurlijk kun JIJ ook dit bereiken!

Wanneer wij samen gaan werken aan jouw herstel, zal alles op zijn plek vallen. Eindelijk zal je begrijpen hoe Lyme in jouw lichaam werkt en wat jij daaraan kunt doen.

Hierdoor kun jij jezelf weer herpakken, JOUW ENERGIE weer terugwinnen en ook de pijn achter je laten. Geen gestress, gewoon weer lekker kunnen genieten!

N

Vrij van pijn van die stomme Lyme;
het bestaat!

N

Ja JIJ kunt ook weer vol energie er tegenaan!

N

Er bestaat een geweldig behandelplan waarmee ook JIJ geholpen kunt worden!

N

Ontdek JOUW eigen kracht en STRAAL!

Doordat ik zelf de Ziekte van Lyme heb gehad en alle mogelijke therapieën heb gevolgd, kan ik mij goed inleven in de patiënt en weet ik wat JOU verder helpt!

Ik combineer verschillende natuurlijke geneeswijzen met elkaar, waarbij de therapieën elkaars werking versterken en JIJ sneller herstelt.

Zo maak ik gebruik van meetapparatuur (Vegatest) immers: METEN is WETEN!
 Sinds 2007 studeer ik op dit gebied incl. medische basiskennis, waardoor ik jou het beste kan bieden en mijn behandelingen vergoed worden, mits je aanvullend verzekerd bent.

Ik vind het belangrijk dat jij ook weet wat er met jou gebeurt, vandaar dat ik ook uitleg geef waarom ik dingen doe, we bepalen immers samen de strategie. 
Jij bent uniek waardoor ik iedere behandeling op JOU en met JOU afstem, zo vormen we samen een team tegen Lyme.

N
Je krijgt de consulten (geheel of gedeeltelijk) vergoed (mits aanvullend verzekerd), aangezien ik over de juiste diploma’s beschik en aangesloten ben bij de NVKH (beroepsvereniging).
N
In het eerste consult geef ik aan welke behandeling bij jou past en hoe lang dit ongeveer zal gaan duren.
N
Ik weet waar jij over praat, aangezien ik zelf Lyme heb ervaren en alle therapieën wel heb geprobeerd.
N

Meten is weten!
Ik maak dan ook gebruik van een pijnloos meetinstrument.

Herstel van Lyme.

Over de Ziekte van Lyme is nog veel onduidelijkheid bij sommige (huis)artsen en therapeuten. Daarnaast ontwikkelt de bacterie die voor Lyme zorgt zich razendsnel. Dit zorgt er ook voor dat ze jou niet goed kunnen helpen en kunnen uitleggen wat er nu precies aan de hand is. Hier liep ik ook tegenaan, daarom ben ik mij er in gaan verdiepen, waardoor ik JOU nu ook goed kan helpen.

JOUW Lymeherstel.

In een periode van 3 maanden t/m een 1,5 jaar gaan we werken aan jouw herstel. Dit is afhankelijk van de ernst van jouw klachten. We bespreken in het eerste gesprek wat JOUW wensen zijn. 
Het is jouw persoonlijke behandelplan, waarbij we samen gaan kijken wat voor jou het beste zal werken.

Ik zal in een eerste gesprek alvast een indicatie kunnen geven hoeveel tijd en geld je daarmee kwijt zult zijn. 
De kosten voor een consult worden geheel of gedeeltelijk vergoed door alle zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent. Je kunt dit per pin direct afrekenen.
De behandelingen zullen bestaan uit losse consulten in Amersfoort. Meestal zit er ongeveer 6 weken tussen ieder consult.

Wat kan JIJ verwachten?

Ik maak gebruik van natuurlijke middelen, omdat jouw lichaam natuurlijke middelen herkent en deze zo voor snel herstel zorgen zonder schade aan te richten.
Hierbij maak ik gebruik van homeopathische middelen en voedingssupplementen (orthomoleculaire geneeskunde). Met speciale meetapparatuur (Vegatest) kan ik nagaan wat er met jouw lichaam aan de hand is en welke middelen jou natuurlijk ondersteunen.

Door zelf gericht aan je gezondheid te gaan werken door gezonde voeding, beweging en mindset kun je je daarnaast snel beter voelen.

Betaling:

Het eigen risico van 385,00 euro heeft geen betrekking op jouw consulten, aangezien deze uit jouw aanvullende verzekering vergoed worden en niet vanuit de basisverzekering.

Je hoeft dus niet eerst 385,00 euro te betalen.

Tarieven:

N

Eerste consult 90 min incl. een vetzuurmeting en
pre-screening voedselintolerantietest:

€ 399,00

N

Een consult van 60 minuten:
€ 139,00

N

Een consult van 45 minuten:
€ 104,25

N

Een consult van 30 minuten:
€ 69,50

N

Een consult van 15 minuten:
€ 34,75

N

Iedere extra 5 minuten:
€ 11,60

N

Bloedtest
€ 82,50

N

Onstoringskuur
€ 32,50
 

Wanneer je met mij wilt werken, gaan we van start met JOUW behandelplan.

Na het eerste consult kun je pinnen of contant afrekenen.
Aangezien de praktijk aangesloten is bij de Beroepsvereniging van Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH), worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar mits je een aanvullende verzekering hebt afgesloten.

Bekijk het vergoedingenoverzicht voor 2021

Ik wil je je erop wijzen, dat je geen rechten kunt ontlenen aan deze lijst, neem altijd contact op met de zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden.

Aanbevelingen:

Ik ben heel enthousiast over de consulten bij Gerrie. Gerrie is heel vakkundig. Ze dringt met haar vragen snel en met veel inzicht en intuïtie tot de kern van het probleem door. Bovendien is ze als persoon ook prettig (zuiver, betrokken, zonder oordeel…), ik ga met plezier op pad voor een consult met haar.

Om een voorbeeld van mijn ervaring te noemen: ik ging met pijnklachten aan mijn knie (artrose) naar haar toe. Hoewel het een fysieke klacht is, kwam ik er samen met Gerrie achter, dat het blijven staan voor mezelf een belangrijke rol speelde bij de knieklachten.

Na 3 consulten was ik van mijn klachten af!

Giselle Bedaux

48 jaar

Ik kan Gerrie het beste omschrijven als meevoelend, empathisch, geïnteresseerd en verdiepend. Een fijne vrouw die rust uitstraalt en waar je rustig van wordt. Haar gedegen kennis over gezondheid en haar ervaring, geven mij vertrouwen.
Cynthia Fekkes

Natuurgeneeskundig therapeut en coach


‘Huilend van de pijn werd onze zoon, Moos(5), wakker. Pijn in zijn benen, knieën en enkels. De huisarts was er kort over: “Het zal wel groeipijn zijn, geef hem maar een aspirientje als het weer gebeurt”. Ik vroeg nog of het niet die teek van vorig jaar kon zijn, of hij geen Lyme kon hebben? Het werd weg gewuifd. 

Hiervoor had hij toen de zwaarste antibioticakuur gekregen; het zou opgelost moeten zijn…maar hij bleef pijn houden. Geen wonder dat hij altijd zo ‘lui’ was! En ik maar denken ‘wat een luie zoon heb ik’. Hij had gewoon bij de simpelste wandeling al pijn! Gelukkig is hij er nu van verlost! Het gaat nu weer goed met Moos. Hij heeft veel meer energie.

Is hij nu een enkele pechvogel geweest? Nee, helaas niet!

Lyme grijpt om zich heen. Jammer genoeg nog niet echt onderzocht en erkend door de reguliere gezondheidszorg.

 

Moos is behandeld bij Gerrie Hasselaar en voelt zich op dit moment weer goed!

Ellen Star

Moeder van Moos

Ben jij klaar met Lyme?

Laat jouw gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

We maken een afspraak voor een eerste consult en bekijken dan wat het beste bij JOU past. Een eerste afspraak duurt 90 minuten en kost € 399,00

9 + 5 =

Veelgestelde vragen:

1. Wat is homeopathie?
Klassieke homeopathie is een natuurlijke en milde geneeswijze die het eigen herstelvermogen aanspreekt.
De homeopathische geneeskunst maakt gebruik van het principe dat een stof (bv. mineraal, plant, dierlijk product) die bepaalde verschijnselen bij gezonde mensen veroorzaakt, ook in staat is dezelfde verschijnselen bij zieke mensen te genezen.

Koffie vind ik hierbij altijd een duidelijk voorbeeld: Koffie (Coffea als homeopathisch middel) heeft als je het drinkt: helder en snel denken, slapeloosheid, soms hoofdpijn en trillen van de vingers. Het middel Coffea wordt in de homeopathie dan ook vaak voorgeschreven aan mensen die lijden aan deze (ziekte)verschijnselen.

Echter de homeopathie kijkt niet alleen naar de klacht, maar naar de gehele mens. Wat zijn de specifieke kenmerken en eigenschappen van die persoon met die klacht? Als je bv. 3 mensen hebt met slapeloosheid zullen ze hoogstwaarschijnlijk allemaal een ander homeopathisch geneesmiddel ontvangen.

2. Hoe werkt Homeopathie?
De auto en het alarmlampje:

Stel je rijdt in je auto en er gaat een alarmlampje knipperen. Je bent er niet gerust op en belt de ANWB. Die komen langs
en verhelpen de storing. Het lampje knippert niet meer en je rijdt met een gerust hart verder.

De ANWB had ook iets over het alarmlampje kunnen plakken, zodat het lijkt dat er niets meer aan de hand is. Natuurlijk
had je hier geen genoegen mee genomen. Het had van kwaad tot erger kunnen worden en uiteindelijk had wellicht je motor het helemaal begeven.

Een mens is natuurlijk geen auto, maar er is wel een aantal dingen vergelijkbaar uit dit verhaal. Zo geeft ons lichaam allereerst met een milde prikkel/signaal aan dat er iets niet helemaal lekker loopt (het alarmlampje knippert). Als je dat nu negeert, zal ons lichaam een sterker signaal moeten uitzenden om gehoord te worden, net zolang totdat jij gaat kijken wat nu werkelijk de oorzaak van de klacht is.

Als je je klachten gaat onderdrukken, belemmer je het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het herstel duurt hierdoor langer en veelal herstel je niet volledig, maar kan het chronisch worden en ben je vatbaarder geworden voor andere vaak ernstigere aandoeningen.

Uitscheidingsreacties van het lichaam, zoals zweten, diarree, overgeven, hoesten, huilen en andere emoties zijn signalen.
Dit negeren (afplakken alarmlampje) kan ertoe leiden dat je lichaam (motor) op het laatst gaat haperen.

Natuurlijk moet je uitscheidingsreacties wel nauwlettend in de gaten houden. Een klein kindje kan door ernstige diarree binnen een halve dag uitdrogen. Koorts is productief tussen de 39 en 40 graden, maar koorts boven de 41 graden kan gevaarlijk zijn. Koorts die langer dan 5 dagen aanhoudt, kan ook gevaarlijk zijn.

Hoe werkt homeopathie precies? Bekijk onderstaande documentaire met Nederlandse ondertiteling.

https://www.youtube.com/watch?v=GNXud8bkHDs3. Wat betekent orthomoleculaire geneeskunde?
Het woord orthomoleculair komt uit het Grieks: Ortho staat voor goed of juist en Moleculair betekent molecuul. Het is dus de geneeskunde die uit gaat van de juiste of goede moleculen in het lichaam. Je kunt het ook anders verwoorden. Het is de geneeskunde die kijkt naar hoe alle lichaamsprocessen werken, wat het lichaam nodig heeft voor deze processen en als het lichaam ziek is, welke stoffen nodig zijn om het lichaam weer gezond te krijgen.
4. Hoe weet ik of ik de ziekte van Lyme heb?
De reguliere tests in Nederland zijn helaas niet voldoende betrouwbaar. Er bestaan wel andere dure tests die je niet vergoed krijgt, waaruit blijkt of je de ziekte van Lyme hebt. Ik kan aan de hand van vragen en testen ook snel bepalen hoe groot de kans is dat jij de ziekte van Lyme hebt.
5. Krijg ik de voedingssupplementen en/of homeopathische middelen vergoed?
De middelen worden helaas nooit vergoed.