Over mij

Van nachtmerrie naar droom.

Mijn naam is Gerrie Hasselaar. Ik ben moeder van een prachtige dochter uit 2003 en gescheiden sinds 2013. Geboren in 1972 in Amersfoort waar ik nu ook woon en praktijk aan huis heb. Een praktijk waar ik erg trots op ben. Het is mij namelijk gelukt de ziekte van Lyme te overwinnen!

Maar jaren geleden was dat wel anders….. Jaren geleden kon ik nauwelijks mijn bed uitkomen door enorme vermoeidheid en zware spier- en gewrichtspijn. Regulier ontdekte men dat ik de ziekte van Lyme (tekenbeet) zou hebben en neurologisch onderzoek toonde een zware artrose in nek- en rugwervels aan.
Ik kreeg steeds zwaardere medicatie, werd steeds somberder en mijn wereld steeds kleiner. Ik belandde in het alternatieve circuit en leerde al snel dat reguliere medicatie mij niet verder kon helpen.

Ik begon te kijken wat voeding, beweging en natuurlijke middelen voor mij zouden kunnen betekenen en paste mijn levensstijl aan. Ik kreeg snel meer energie en begon zelf de opleiding tot klassiek homeopaat, orthomoleculair therapeut en volgde de opleiding medische basiskennis. Deze studies duurden ongeveer 8 jaar.

Medio 2015 kon ik mijn praktijk starten. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in de natuurlijke behandeling van Lyme, maar uiteraard help ik ook graag bij andere aandoeningen.

Nog steeds is mijn beroep mijn hobby; ik vind het geweldig om anderen met klachten te begeleiden en volg dan ook nog steeds met veel passie iedere bijscholing op het gebied van homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en andere therapieën. Dit jaar (2018) start ik tevens een hormoonopleiding.
Sinds 2015 heb ik ook een aantal publicaties op mijn naam staan. Meer hierover lees je in mijn blogartikel publicaties.

Ik werk op maat; ieder persoon is uniek en vereist een persoonlijke aanpak, waarbij ik kijk naar de gehele persoon(holistisch) dus hoe is iemand emotioneel, mentaal en wat zijn de fysieke klachten?
Mijn (eigen) ervaring en kennis pas ik volledig toe in mijn behandelingen, zodat ook jij je weer snel beter zult voelen.

Maar goed jij bent hier wellicht voor jouw (lyme)klachten? Ik kan je nog vertellen dat ik inmiddels meer dan 2000 patiënten heb begeleid met uiteenlopende klachten, waaronder veel lymepatienten.

Opleidingen:

Natura Foundation, Numansdorp.
Orthomoleculaire Therapie volgens de kPNI (Orthomoleculaire Voedingsleer, Orthomoleculaire Gezondheidsleer en Evolutionaire Gezondheidsleer).
School voor de Homeopathie, Amersfoort
Klassiek homeopaat
Vitakruid, Hoofddorp

Lymetherapeut

Specialisaties:

N

Klassiek homeopaat

N

Orthomoleculair Therapeut

N

Vegatherapeut

N

Lyme behandelingstherapeut

Daarnaast heb ik nog diverse kortdurende trainingen en workshops gevolgd en volg ik nog steeds wekelijks bijscholingsdagen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Social Media profielen:

Aanbevelingen:

Ik ken Gerrie nu een tijdje en ik kan wel zeggen dat zij mijn leven op een hele positieve manier heeft beïnvloed. Door haar eerlijkheid, het altijd medeleven tonen alsmede haar krachtige energie waar ik zelf ook enorm veel energie uit haal heb ik daar buiten op sociaal vlak door toedoen van Gerrie ook behoorlijke stappen gemaakt. Gerrie is voor mij een heel liefdevol, spontaan, humoristisch en sterk persoon. One of a Kind!!!

Bianca van den Heuvel

34 jaar

Ik ben sedert 24 jaar werkzaam als homeopathisch arts en verantwoordelijk voor de opleiding van nieuwe homeopathisch artsen. Daarnaast geef ik les in de examenjaren van de School voor Homeopathie in Amersfoort, waar de studenten worden opgeleid tot klassiek homeopaat. Elk jaar zie ik iemand afstuderen die zich onderscheidt van de anderen, Gerrie Hasselaar is een dergelijk iemand. Zij kenmerkt zich door een grote kennis van homeopathische middelen gepaard aan een bijzondere intuïtie. Een goede homeopaat kenmerkt zich door een heldere verstand, goede intuïtie en een empathisch vermogen, Gerrie heeft dit allemaal in huis. Daarnaast heeft zij kennis van de orthomoleculaire geneeskunde, naast homeopathie geeft zij adviezen op het gebied van voeding, vitamines en supplementen

Alex Leupen Homeopatisch

Arts

Wil jij samen met mij aan jouw herstel werken?


Lymeherstel

 

Met mijn praktijk wil ik zoveel mogelijk lymeklachten op een natuurlijke manier herstellen. In deze praktijk behandel ik mensen met veel liefde. Ik weet hoe het is om pijn te hebben, doodmoe te zijn en niet weten hoe je nu verder moet. Ik heb zelf Lyme in alle heftigheid ervaren. Gelukkig ben ik daar uitgekomen en wil deze kennis met alle liefde delen.

 

Ik maak gebruik van homeopathie in combinatie met orthomoleculaire geneeskunde en de Vegatest. Deze therapieën versterken elkaars werking, zodat jij sneller herstelt.  Daarnaast ondersteun ik je om aan de slag te gaan met gezond eten, beweging en mindset, wat er in de meeste gevallen ook voor zorgt dat je je beter voelt.

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk bij te dragen aan het verbeteren van Lymeklachten op een natuurlijke manier. Help mee door deze site te delen!