Home » Klantverhalen » Het verhaal van Ellen: Menstruatieklachten na weeënopwekkers

Het verhaal van Ellen: Menstruatieklachten na weeënopwekkers

door | 1 jun, 2017 | Klantverhalen

Menstruatieklachten na weeënopwekkers

Ellen Star, 34 en moeder van vier kinderen: “Na de geboorte van onze jongste begonnen de menstruatieklachten. Elke maand had ik hoofdpijn op de eerste dag van mijn menstruatie. Ook vloeide ik meer dan voorheen. Ik herinnerde me dat mijn moeder ook elke maand een dag in bed lag vanwege hoofdpijn. Ik heb een gezin met vier jonge kinderen; in dit drukke bestaan wil ik niet iedere maand een dag op bed hoeven te liggen. Naar de huisarts ben ik niet eens geweest, omdat ik denk dat hij zoiets zou zeggen als: “Neem dan nog maar een extra pijnstiller.” Die nam ik al, maar het hielp nauwelijk.

Oxytocine

“Mijn oudste zoon had de ziekte van Lyme, met hem kwam ik bij een homeopaat in Amersfoort. Zij gaf aan dat ze wel wat kon met mijn klachten. Haar behandeling was erop gericht mijn hormonen weer in balans te brengen. Ze werkt met de vegatest en daar kwam onder andere uit dat ik last had van de oxytocine die in de weeënopwekkers had gezeten bij de bevalling. Ik kreeg homeopatische korrels Oxytocine, die ik ongeveer vier keer heb ingenomen. Daarnaast gaf ze me een kaartje mee die ik op mijn huid moest dragen. Hierop stond een energetische prikkel die de hormonen oestrogeen en progesteron in balans moest brengen.

Weer in balans

“De eerste maand had ik nog klachten, maar die waren veel minder en de maanden daarna was ik klachtenvrij. Dat is ongeveer een half jaar geleden; mijn hormoonhuishouding is nu weer in balans. Daarnaast verlies ik nu minder bloed tijdens de menstruatie. Dat scheelt flink in de energie, dat merk je meteen. De dagen voor de menstruatie was ik sneller geïrriteerd, ook dat is nu een stuk minder. Ik ben heel blij met het bestaan en de kunde van homeopatie. Ik hoop dat dit verhaal meer vertrouwen met deze klachten kan verhelpen. Er is echt een alternatief voor pijnstillers. Het is een kwestie van de hormonen weer in balans brengen. Geen lapmiddelen voor mij, maar de oorzaak aanpakken met homeopatie!”

Het artikel van Ellen stond in Homeopatie Magazine. Herken je jezelf in bovenstaande klachten, dan help ik je natuurlijk graag!

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin