Home » Hooggevoeligheid en Lyme » Mijn eerste podcast

Mijn eerste podcast

door | 16 sep, 2023 | Hooggevoeligheid en Lyme, Symptomen Ziekte van Lyme

Dit keer een “nieuwsbrief” in de vorm van een podcast.
Het is mijn eerste podcast en ik vond het best spannend, maar deel hem graag met jullie.

 

DIAGNOSE “AANSTELLERITIS”

Hierin vertel ik wat over mijn zoektocht, waarbij ik altijd moe was, verschillende artsen had bezocht en uitkwam als kind op de diagnose “aanstelleritis”.
Geen erkenning en dat is killing;  ik ging enorm aan mezelf twijfelen, zeker als hooggevoelig kind in de puberteit niet fijn.

 

DIAGNOSE “FIBROMYALGIE”

Pas rond mijn 30e durfde ik weer verder te puzzelen en kreeg ik de diagnose “fibromyalgie” wat was ik blij; ik had eindelijk een diagnose! Natuurlijk stonden ze klaar met een behandelplan en wisten ze de oorzaak… NOT! Ik dacht ook met deze diagnose eindelijk erkenning te krijgen, helaas.
Fibromyalgie krijg je als diagnose als andere “echte” aandoeningen zijn uitgesloten, dan blijft deze diagnose als “vergaarbak” over. Niet fijn!

 

EINDELIJK DIAGNOSE LYME:

Maar ik liet me niet meer uit het veld slaan en zocht verder. Na een lange speurtocht kreeg ik eindelijk een “echt” diagnose: LYME!
Zelfs aantoonbaar in een reguliere Lymetest! Ik was zo blij, eindelijk erkenning en ze konden me nu eindelijk helpen. Ook dat was niet helemaal waar….

Gelukkig was de reguliere Lymetest positief dus het werd een tijdje serieus genomen maar na een aantal maanden en reguliere behandeling moest dat over zijn. Je raadt het al … dat gebeurde niet en van daaruit ben ik in het alternatieve circuit beland.
Daar leerde ik zoveel dat wilde ik iedereen meegeven en nog steeds.

> > In deze podcast hoor je daar meer over hoe ik dat doe en waarom ik er zo over denk.

 

INSCHRIJVEN NOG MOGELIJK VOOR OPLEIDING TOT LYMEHERSTELTHERAPEUT:

Oh ja mijn opleiding tot Lymehersteltherapeut is 8 september jl van start gegaan een prachtige groep met zelfs een huisarts. Op 22 september a.s. volgt lesdag 2 en schuift daar nog een andere therapeut bij aan (je kunt 1 lesdag missen).

Mocht jij toch nog willen aanschuiven, dat mag ook online, wees welkom en stuur me een mailtje op info@lymeherstel.nl

Uiteraard gaat er 1 lesdag van de prijs af.
Meer info op: https://lymeherstel.nl/opleidingen/

Heel veel luisterplezier!

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin