Home » Behandeling Ziekte van Lyme » Therapeuten gezocht!

Therapeuten gezocht!

door | 21 aug, 2021 | Behandeling Ziekte van Lyme

Dit is een extra blog tussendoor, met een oproep aan therapeuten, omdat ik de vraag echt niet meer alleen aan kan. Er is namelijk zo ontzettend veel vraag naar therapeuten die de ziekte van Lyme en de co- en opportunistische infecties kunnen herkennen en op een natuurlijke manier kunnen behandelen. Kortom ik heb nu jouw hulp nodig!

 

Ben jij therapeut?

Ben jij die therapeut die Lyme op een natuurlijke manier met orthomoleculaire geneeskunde, fytotherapie en homeopathische middelen* wilt leren behandelen en wil jij jouw praktijk laten groeien, lees dan vooral verder.

*als afgestudeerd homeopaat leer ik jou welke homeopathische middelen je wanneer en bij wie inzet. Ben je geen afgestudeerd homeopaat dan leer ik jou in 2 dagen de basisbeginselen van de homeopathie en ontvang je een kit met 39 verschillende homeopathische middelen die je ook bij acute Lymeklachten mag inzetten.

 

Enorme toename van Lyme

De ziekte van Lyme neemt in zeer hoog tempo toe. Inmiddels komen we de teek niet meer alleen tegen in de bossen, maar moeten we ook uitkijken in stadsparken en speeltuintjes. Landen over de hele wereld hebben met deze opmars te maken.
Daarnaast kunnen de duizenden eitjes van een nieuw tekensoort besmet zijn, waardoor zelfs de allerkleinste teken-larve de Lyme bacterie kunnen overdragen.

 

Andere besmettingsvormen

Het is niet alleen de teek kan de Lyme bacterie en andere co-infecties overdragen, andere stekende insecten kunnen dit ook. Een andere overdracht kan zijn via een bloedtransfusie, via moeder op haar ongeboren kindje en verder is de Lymebacterie aangetroffen in vaginaal vocht en sperma. Nu begrijp je vast waarom Lyme zo enorm toeneemt.

 

Co-infecties

Omdat de teek niet alleen drager is van de Lyme bacterie, maar ook van andere bacteriën, virussen, parasieten en schimmels, nemen Lymeklachten in rap tempo toe. Dit noemen we co-infecties. Lees meer hier meer over co-infecties

 

Herkennen van Lyme

Helaas wordt Lyme nog nauwelijks herkend, laat staan erkend. Maar allereerst gaat het om de herkenning en daar gaat het nou juist heel vaak mis. Er komen onjuiste diagnoses voorbij zoals: fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, MS, reuma, (hoog)gevoeligheid etc. lees meer hierover op: https://lymeherstel.nl/symptomen-ziekte-van-lyme/chronisch-vermoeid/

 

Onjuiste diagnoses

Door deze onjuiste diagnoses volgt logischerwijs onjuiste medicatie, meestal medicatie die het afweersysteem remt. En bij Lyme is het optimaal functioneren van het afweersysteem juist hard nodig. Lees meer hierover op: https://lymeherstel.nl/hooggevoeligheid/herken-de-symptomen-van-lyme/

 

Lyme-testen

Helaas zijn de reguliere Lyme-testen nog onvoldoende betrouwbaar. Mensen met Lyme krijgen dan onterecht een negatieve uitslag, terwijl de Lymebacterie zijn gang kan gaan en steeds meer schade aanricht. De Lymebacterie onderdrukt het afweersysteem. Daardoor worden er onvoldoende antistoffen worden aangemaakt en is een testuitslag vaak negatief. Lees meer hierover op: https://lymeherstel.nl/behandeling-ziekte-van-lyme/lyme-testen-en-behandelen-2/

 

Stagnatie bij therapieplan

Als therapeut zie jij waarschijnlijk ook mensen met fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, reumatische aandoeningen, MS, (hoog)gevoeligheid etc. Ze reageren niet of nauwelijks op een therapieplan. Ze hebben sterk wisselende klachten en zijn meestal erg gevoelig voor supplementen, medicatie, bewegen, massage of jouw aanpak. Als therapeut wil je natuurlijk met alle liefde helpen, maar je hebt geen idee meer. Dat is niet zo gek als er al onjuiste diagnoses zijn gesteld.

 

Denk bij stagnatie in een therapieplan dan juist aan Lyme!
Lees meer hierover op: https://lymeherstel.nl/waarom-is-lyme-zo-moeilijk-te-genezen/werking-supplementen/

 

Afgestudeerde Lymeherstel-therapeuten

Onlangs zijn er gelukkig al 14 Lymeherstel-therapeuten afgestudeerd. Zij zitten door het hele land verspreid, waardoor er altijd een expert bij jou in de buurt is. Je vindt ze onder https://lymeherstel.nl/lyme-experts/.

 

Wil jij een Lyme-expert worden, of weet jij een therapeut?

Dan staat het je vrij om dit bericht met hem of haar te delen. Ben jij zelf die therapeut schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

 

Ruime accreditatie

Deze 8 daagse vakopleiding tot Lymehersteltherapeut is geaccrediteerd door nagenoeg alle beroepsverenigingen (MBOG, BATC, CAT, VVET, VBAG, NVKH) met 43 ECTS.
Tevens goedkeuring door CRKBO.

 

Start 18 september 2021

We starten 18 september a.s. met deze vakopleiding en zijn eind december klaar. Er is plek voor maximaal 12 therapeuten en VOL is VOL. Meer informatie vind je op: https://lymeherstel.nl/opleidingen/

 

Heb je interesse?

Mail me dan op info@lymeherstel.nl dan neem ik telefonisch contact met je op en kijken we of deze vakopleiding voor beiden passend is.

 

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin