Home » tips » Hellup mijn bloedwaardes zijn niet goed

Hellup mijn bloedwaardes zijn niet goed

door | 13 okt, 2017 | tips

HELLUP MIJN BLOEDWAARDE IS NIET GOED!

Ok jouw bloedwaarde is te hoog of te laag. Je ging waarschijnlijk naar de huisarts omdat je klachten had.

Nu vertelt de huisarts dat jouw bloedwaardes niet goed zijn, maar niet getreurd hij heeft daar wel een oplossing voor! Probleem opgelost toch? Ach ja ga ik weer moeilijk doen…..

Wat zeggen je bloedwaardes?

Want wat zeggen die bloedwaardes nou eigenlijk? Je bloed functioneert als een soort van transportmiddel. Maar in de cellen gebeurt het allemaal, daar moeten jouw mitochondriën (energiecentrales) hun werk goed kunnen doen, zodat jij je top voelt.

Wat betekent het als je bloedwaardes te hoog of te laag zijn?

We houden altijd bepaalde richtlijnen aan zoals vit D is bij 80 prachtig en zo zijn er allemaal ideaalwaardes.

Waarom het niet helpt om het probleem te onderdrukken

Eigenlijk zou je dus de waardes in de cel (intra-cellulair) moeten meten, maar ja dat doen huisartsen niet. Via een orthomoleculair therapeut (als die ook nog eens klassiek homeopaat is dan zit je natuurlijk helemaal goed ;-)) kun je dat wel aanvragen en deze therapeut kan jou goed verder helpen om weer gezond & fit te worden ❤
Het is vaak nogal een puzzel. Via de huisarts krijg je namelijk een regulier medicijn voorgeschreven, dat is een synthetisch stofje dat ervoor moet zorgen dat jouw symptomen worden onderdrukt. Dat is vaak niet de oplossing, omdat er niet gekeken wordt naar de oorzaak en jouw lichaam deze niet-natuurlijke stoffen wellicht niet of nauwelijks herkent.

Een voorbeeld: stel je rijdt in jouw snelle bolide over de weg en opeens begint er een rood alarmlichtje op jouw dashboard te knipperen. Je bolide rijdt ook inderdaad al wat haperend…. Ach natuurlijk zet jij dan jouw bolide aan de kant en belt de wegenwacht. Gelukkig daar zijn ze en de wegenwacht geeft jou een sticker net groot genoeg om over jouw alarmlampje heen te plakken, probleem verholpen. Nee natuurlijk niet, jij wilt toch niet jouw motor in de prak rijden? Zo is het ook met jouw lijf die wil je toch ook goed “repareren”?

Wees je dus altijd bewust van de oorzaak en bloedwaardes tja nu weet je dat bloedwaardes ook niet alles vertellen.

Waarom is het belangrijk om hoge of lage bloedwaardes te herstellen?

Omdat jouw hele lijf bij mooie waardes de gezondheid in stand kan houden

Wat kun je zelf doen aan te hoge of te lage bloedwaardes?
Stel dat je vit D te laag is, dan zou je kunnen overwegen wat meer zonlicht op te pikken en evt een supplement te slikken. Maar probeer de oorzaak eerst te achterhalen. Waarom is die dan te laag?

Hoe kan ik je helpen?

Ken jij iemand met klachten? Aarzel dan geen moment en laat hem of haar dit lezen.
Dit blogartikel mag je ook delen via Social Media om op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen! Kijk ook eens op mijn site www.lymeherstel.nl want ontzettend veel mensen hebben Lyme zonder dit te weten.

Bronnen: Yvonne van Stigt opleidingsdagen

Aan de slag met je gezondheid op een natuurlijke manier?

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

2 Reacties

 1. balletpakje kind

  Zeer goede informatie in deze blog, ik wou dat ik dit eerder had gezien.

  Reageer
  • Gerrie Hasselaar

   Dank je wel!

   Reageer

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin