Home » tips » Hoe kun je in 2 weken je hooikoortsklachten sterk verminderen?

Hoe kun je in 2 weken je hooikoortsklachten sterk verminderen?

door | 18 jun, 2017 | tips

Je kunt echt minder last hebben van je hooikoorts!

Heb je al jaren last van hooikoortsklachten en ben je het gesnotter, gesnuif en genies meer dan beu? En gebruik je medicijnen om je klachten te verminderen en heb je daar geen goed gevoel bij?

Medicijnen helpen niet

Medicijnen die worden ingezet tegen hooikoortsklachten helpen onvoldoende. Ze hebben bijwerkingen en bestrijden alleen de symptomen. Je moet ze dus blijvend slikken.

Nieuwe behandeling tegen hooikoorts

We zijn onlangs gestart met een nieuwe behandeling tegen hooikoortsklachten. Hiervoor zetten we alleen natuurlijke middelen in. Puur natuurlijk van je klachten afkomen dus!

Hoe werkt het?

Je krijgt 2 korte consulten van 30 minuten in de praktijk van Lymeherstel. Tijdens het eerste consult doen we een meting om te meten waarvoor je het meest allergisch bent.

Na het eerste consult krijg je een paar homeopathische middelen mee naar huis met een uitleg hoe en wanneer je ze inneemt. Dit zijn korreltjes die je 1x per dag inneemt. Je hoeft er dus maar weinig voor te doen.

In de meeste gevallen zijn de hooikoortsklachten al met 80% verminderd na 2 weken.

Na 2 weken heb je het tweede consult en kijken we of er nog wat extra’s nodig is om de klachten helemaal te verhelpen.

Ik had al een tijdje last van hooikoorts en wilde de pillen eigenlijk niet slikken, maar ik wist niet dat er een andere oplossing was. Niet slikken was geen optie, dan had ik er de hele dag last van. Ik hoorde van Gerrie van haar nieuwe kuur. Ik wilde het wel uitproberen, en zou dan wel zien of het zou werken, zeker omdat het zo makkelijk was. Het resultaat was veel beter dan ik verwacht had. Ik heb er eigenlijk helemaal geen last meer van gehad. Erg blij dat ik het gedaan heb en zou het iedereen aanraden!

 

Ilaria

Wil je van je hooikoortsklachten af?

En weer genieten van de natuur en het buiten zijn? Zonder belemmeringen in je tuin werken en spelen met je kids op het grasveld?

Maak dan gelijk een afspraak voor de hooikoortsbehandeling.

De totaalprijs voor de consulten inclusief kuur is €120,00.

Let op: Dit is een speciale zomeractie! De prijs geldt alleen in de maanden juni, juli en augustus 2017. Hierna gaat de prijs omhoog.

Vul het formulier in om een afspraak in te plannen

[contact-form-7 id=”27434″ title=”Dienst aanvragen_copy”]

 

Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak met je te maken.

Als je vragen hebt, kun je natuurlijk mailen naar info@lymeherstel.nl of bellen naar 06 – 55 77 53 38.

Help andere mensen ook van hooikoortsklachten af

Ken je andere mensen met hooikoortsklachten en wil je ze helpen, deel dan dit bericht. Dank je wel.

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin