Home » Besmetting zelfs door mug of ander insect! » Nieuw medicijn voor lyme?

Nieuw medicijn voor lyme?

door | 22 jun, 2019 | Besmetting zelfs door mug of ander insect!, tips

NIEUW MEDICIJN VOOR LYME?

Laatste ontwikkelingen n.a.v Lyme-bijeenkomst 20 juni 2019

Hi goedemorgen!
Vandaag weer een stralende dag voor de boeg dus hupperdepup uit de veren en wakker worden met die koude douche, let’s kick some ass!

Allereerst excuses want vandaag stond op de planning de blog voor menstruatieklachten, maar deze lyme-ontwikkelingen heb ik prioriteit gegeven.

Highlights van Lyme bijeenkomst:

Afgelopen donderdag was ik bij de lyme-bijeenkomst in De Flint met geweldige sprekers waaronder Dr. Richard Horowitz de lyme-arts in mijn visie.
Ik heb zijn vragenlijst op mijn website in 3 talen geplaatst, maak daar vooral gebruik van! Dat is zonder mijn tussenkomst en zo handig om te kijken of je wel of niet herstelt en op welke vlakken. Ik vind het heel belangrijk om als team samen te werken; samen gaan we voor jouw herstel en met deze vragenlijst kun je voor jezelf al zoveel bepalen. Ik zeg doen! Je vindt de vragenlijst hier. 

En heb je een vriend/vriendin/neef/nicht/buuv met vage klachten, mail hem/haar dan ook vooral deze link! En nee ze hoeven zeker niet op consult te komen (mag natuurlijk wel, maar ik ga stalk niemand).

 

Nieuw medicijn voor Lyme?

Dr. Horowitz was erg enthousiast over een nieuw medicijn genaamd Disulfiram. Dit wordt met name gebruikt voor alcoholisten die van hun verslaving af willen komen.
Het lijkt erop dat dit medicijn goed ingezet zou kunnen worden voor mensen die last blijven houden van terugvallen. Hij gaf als voorbeeld zijn vrouw die al jaren kampt met chronische lyme. Ze ging dan vaak weer een paar maanden goed, waarna toch altijd weer een terugval volgde.
Er is net een onderzoek hierover afgerond, ook al betreft het een heel klein onderzoek, Dr Horowitz was enorm enthousiast.
Bekijk hier de studie.

 

Wat jij direct kunt doen:

Zijn vrouw was natuurlijk heel enthousiast over dit medicijn.

Ze heeft nu immers al 2 jaar geen terugvallen meer gehad! Uiteraard moet ze ook nog wel haar grenzen blijven bewaken en heeft ze “schoon schip” moeten maken. Daarmee bedoelde ze dat ze zich wil omringen met mensen die goed voor haar voelen en geen “energievreters”.
Dit is zoooooo belangrijk! Want hoe wil jij anders weer herstellen, wanneer jij anderen toelaat om er met jouw (herstel)energie vandoor te gaan?


Challenge: 
Schrijf nu voor jezelf 3 energievreters op en pak er vandaag direct eentje aan!

Ja Gerrie jij hebt makkelijk praten, dat zou ik wel willen, maar……
Ik ben van mening dat je altijd een keuze hebt en ik heb niet gezegd dat het makkelijk is, maar ook jij kunt herstellen wanneer jij het heft weer in eigen handen neemt!
Uiteraard puzzel ik met alle liefde met je mee ❤.

Wat je verder nog kunt doen, is de tips uit deze blog halen (print hem vooral en omcirkel wat voor jou van toepassing is): https://lymeherstel.nl/tips/bijnieruitputting-deel-10-allerlaatste-tips-jou/

 

Up-date Lyme & Co-infecties:

Dr. Horowitz gaf ook aan dat Lyme beter behandelbaar lijkt te worden (zeker met dit nieuwe medicijn) een geweldige ontwikkeling natuurlijk, maar …… pfff we moeten ons ook meer gaan focussen op de co-infecties.

Je weet wel; de ziekte van Lyme komt nooit alleen je krijgt er altijd minimaal 2 of 3 co-infecties bij. Dus dat! Lees hier meer over de co-infecties.

In Europa is dat op dit moment vooral Babesia met kenmerken van dag- en/of nachtzweten en periodes van ziek voelen en weer beter voelen (intermitterende koorts), gelijkend op malaria.
Lees alles over Babesia.

Een andere co-infectie die hier veel voorkomt is ook Bartonella. Kenmerken van Bartonella zijn: pijn aan de voetzolen (pijnlijke steken, brandend gevoel, gevoel op spijkers te lopen, raar gevoel onderkant voeten). Op de huid kan het eruit zien alsof je door een kat gekrabd bent, soort striae.
Lees alles over Bartonella op.

 

Hoe te behandelen?

Ik behandel mensen met homeopathische kuren voor lyme en/of co-infecties, hetgeen vooral heel veel maatwerk is. Mijn ervaring is dat mensen met lyme hele gevoelige mensen zijn, waardoor reguliere medicatie wellicht te “zwaar valt”.

Homeopathie werkt op 4 niveaus te weten; lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Alle vlakken verdienen in mijn optiek aandacht. Daarnaast werk ik met supplementen en kruidengeneeskunde.
Lees hier meer daarover.

Kies hier voor: “Welke behandeling past bij jou” (uiteraard zijn de andere blogs ook aanraders)!

 

Afrader: rauwe melk(producten):

Dr. Horowitz raadde rauwe melkproducten af van koeien, geiten en schapen, aangezien hier hierin de gevaarlijke co-infectie tick borne encephalitis (TBE), oftewel fruhsommer-meningo-encephalitis (FSME) is aangetroffen.
Opvallend is dat er symptomen kunnen ontstaan gelijkend aan hersenvliesontsteking zoals: hoge koorts, toenemende hoofdpijn en nekstijfheid. Raadpleeg direct een arts in deze gevallen!

Ik heb daar eerder al voor gewaarschuwd in mijn blog, maar vind het goed dit ook nog even onder de aandacht te brengen.
Lees hier meer over FSME.

 
Wanneer je wilt dat ik met je meepuzzel

Het is heel erg ingewikkeld; lyme is een multi systeem ziekte dat wil zeggen dat er overal in het lichaam een disbalans kan zijn die pijn geeft en aandacht vraagt. Je kunt daarbij denken aan 17 splinters in je voet, wanneer je er in slaagt om er 16 te verwijderen, blijf je nog steeds pijn houden van die ene splinter. Kortom je moet op alle vlakken behandelen; maatwerk!
Vandaar dat je misschien liever wilt dat ik met je meedenk? Uiteraard doe ik dat met alle liefde. Je kunt desgewenst een afspraak inplannen via: https://lymeherstel.nl/afspraak-maken-2/

Laten we elkaar helpen!

Ken jij iemand met klachten? Aarzel dan geen moment en laat hem of haar dit lezen.  Dit blogartikel mag je ook delen via Social Media om op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen! Kijk ook eens op mijn site www.lymeherstel.nl want ontzettend veel mensen hebben Lyme zonder dit te weten.

 

Bronnen en Boekentips:

❤    How can I get better van Dr. Richard Horowitz

❤    Teken aan de Wand van Huib Kraaijeveld

❤    Natural treatments for lyme co-infections door Stephen Harrod Buhner.

 

Aan de slag met je gezondheid op een natuurlijke manier?

Blogs to come:

❤        7 juli:                Menstruatieklachten

❤        21 juli:              Overgangsklachten Perimenopauze

❤        4 augustus:      Overgangsklachten

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin