Home » tips » Het verhaal van Rianne: hoe ze haar allergie voor dieren overwon

Het verhaal van Rianne: hoe ze haar allergie voor dieren overwon

door | 8 nov, 2017 | tips

“Help, ik ben allergisch voor dieren, kan ik daar van af komen?”

Rianne had een allergie voor o.a. katten. Wellicht ben je zelf ook allergisch voor (huis)dieren zoals katten, honden, knaagdieren, paarden, of bv pollen of huisstofmijt  Heel vervelend, zeker als je een dierenvriend bent. Vaak krijg je van de dokter een pilletje. De klachten gaan dan tijdelijk weg, maar je pakt niet de oorzaak aan. Het middel bestrijdt alleen de symptomen. Je kunt er echt van afkomen met behulp van natuurlijke middelen, hoe raar dat misschien ook lijkt. Als je allergisch bent voor dieren, lees dan het bijzondere verhaal van Rianne en Noortje (nu sinds alweer een half jaar haar poes, omdat ze niet allergisch meer is).

Rianne vertelt:

“Ik had vele jaren last van astma. De laatste tijd had ik steeds meer last hiervan, ik was meer benauwd en had steeds vaker (iedere dag en soms meerder malen per dag) ventolin, een medicijn voor astma, nodig. Tijdens mijn opleiding medische basiskennis kwam ik in contact met iemand die me Gerrie Hasselaar aanraadde.

Meteen vanaf de eerste behandeling merkte ik dat ik meer lucht kreeg. Ook door het gebruik van voedingssupplementen ben ik enorm opgeknapt. Onze grootste wens was het hebben van een kat, echter met mijn klachten was dit eerder niet mogelijk. Met behulp van Gerrie zijn we begonnen met homeopathische middelen tegen allergie met de hoop dat mijn klachten bij katten zouden afnemen. Mijn partner werkt als kattenkroeler bij het dierenasiel en kwam in contact met Noortje.

Noortje is een lieve, oude, rustige poes. De medewerkers van het dierenasiel hebben goed meegedacht met onze zoektocht naar een kat waarvoor ik niet allergisch zou zijn. Zo mocht ik meerdere malen bij verschillende katten uitproberen of het wel of niet ging met mijn allergie. Noortje kwam in dit verhaal ook voorbij. Bij Noortje merkte ik meteen een mega klik en ik heb haar uitgebreid geaaid, aangehaald en haar heel dicht bij mijn gezicht gelaten. Ik had geen problemen met mijn astma bij Noortje. Geweldig nieuws! 22 april hebben we Noortje uit het asiel opgehaald. Inmiddels is ze al ruim 6 maanden deel van ons gezin en beleven we met z’n drieën enorm veel plezier aan elkaar.”

Aan de slag met je gezondheid op een natuurlijke manier?

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin