Home » tips » Goede voornemens

Goede voornemens

door | 22 dec, 2018 | tips

Goede voornemens ❤

How to impress, with the perfect stress without any stress….

Ha wat fijn dat jij er (weer) bij bent! ?

Hoe gaat het met jou op dit moment? Focus voor de grap eens op jouw ademhaling. Komt die tot jouw buik of hangt hij ergens bij je borst en hijg je wellicht ongemerkt?

Messy & Stressy:

Deze dagen lenen zich uitermate goed om in de stressmodus te schieten want zoveel te doen en vaak willen we het (met name de vrouwen ;-)) zo goed mogelijk doen.
Het kerstdiner; how to impress met de perfecte dress waar misschien ineens een vrolijk vetrolletje overheen hangt pfff oh ja geen stress.

Werking stress-hormoon:

Wil je meer lezen over stress hoe dat precies werkt? Ik heb er een mooie blogreeks over gemaakt. Lees hier een van de delen. Vanuit dit artikel kun je ook de andere delen lezen.

Ontstress:

Maar wat kunnen we eraan doen?
Hoe ontlast je je lieve lijf en dat stress-hoofd?
Is er geen wondermiddel? Nou eigenlijk wel heb ik het afgelopen jaar gemerkt bij mezelf en bij mijn cliënten.

Haarlemmer olie:

Misschien ken je de term wel? Ik noem het Haarlemmer olie wat zoiets betekent als: “overal goed voor”. Ik doel dan op hoog gedoseerde Omega 3 met Polyfenolen. Er bestaan heel veel verschillen in Omega 3, maar vaak missen ze de polyfenolen waardoor je het minder goed op kunt nemen en het wellicht op kunt boeren. Let hier dus goed op.

Werkzame stoffen:

De werkzame stoffen zijn EPA en DHA. Die wil je dan natuurlijk ook zo hoog mogelijk gedoseerd terugzien in jouw Omega 3.
Ik raad de Balance Oil van Zinzino aan met vit D3. De EPA is 1283 mg en de DHA is 683 mg per 12 ml.

Maatwerk:

Het mooie is dat er bij dit merk gekeken wordt naar jouw lichaamsgewicht en naar jouw vetzuurwaardes. Meten is weten. Met behulp van een klein vingerprikje kan dat heel snel gemeten worden.

Maar ik merk niets?

Ik werk met een kuur van minimaal 8 maanden Balance Oil Omega 3, zodat jij weer een goede balans in jouw vetzuren kan opbouwen. Jouw rode bloedcellen vernieuwen immers 1x per 4 maanden vandaar dat ik werk met 2x deze cyclus voor het optimale resultaat. Heb je niet veel klachten zoals vermoeidheid, ontstekingen, depressies, pijntjes etc dan zou het zo kunnen zijn dat het lijkt alsof er niets verandert. Maar is dat ook zo?

Meten is weten; we zien (nagenoeg) altijd dat je vorderingen boekt met jouw vetzuurbalans. Maar soms voel je wellicht niets, waarom zou je dan nog doorgaan en geld betalen?
Goede vraag!

Maar wat doet het nou precies?

Het versoepelt jouw celwand, zodat al jouw cellen weer toegankelijk worden voor vitamines, mineralen, voedingsstoffen etc. Maar ook jouw medicatie kan ineens beter worden opgenomen (wellicht heb je daardoor ineens minder nodig). En heel belangrijk afvalstoffen kunnen beter worden afgevoerd. Veel mensen merken dat er minder klachten zijn bij fibromyalgie, Lyme, artrose, osteoporose, reuma, concentratieproblemen/vergeetachtigheid, hormoon-gerelateerde klachten zoals, menstruatieklachten en/of bijvoorbeeld opvliegers etc.
Meer lezen: https://lymeherstel.nl/omega3/

Waarom zou ik het blijven gebruiken?

Zoals net uitgelegd, maakt het jouw celwand toegankelijk voor opname van al dat gezonde eten wat jij naar binnen werkt en wellicht nog een mooie multi en/of ander supplement. Daar wil je natuurlijk 100% van profiteren anders wordt het een duur potje vitamines en blijft het lekker in jouw bloedbaan zonder dat het echt tot de celkern kan komen. En de voordelen ivm het afvoeren van jouw afvalstoffen…want die wil je natuurlijk niet in je cellen houden 😉

Preventief:

Veel ellende is vaak al ontstaan als we symptomen ervaren en eigenlijk net te laat zijn. Ik kom het elke dag tegen. Cliënten die vertellen: “had ik maar preventief Omega 3 gebruikt”. Merk jij dus niets na een kuur dan kun je natuurlijk stoppen als je dat zo voelt. Maar meet dan voor de grap eens jouw bloeddruk aan het einde van de kuur, noteer eens hoe jij je voelt, vraag jouw partner eens of hij of zij verschil heeft ervaren, hoe het slapen gaat, hoe jouw menstruatie, of overgang verloopt, jouw huid eruit ziet, doe eens een check-up van jouw Vit D-waarde, cholesterolwaardes en wellicht jouw schildklierwaardes en kijk dan na een paar maanden nog eens op dat lijstje van toen. Misschien heb jij al een flink verschil ervaren tussen de eerste en de tweede vetzuurtest?

Anyway: loop dat lijstje nog eens opnieuw door en houd jezelf niet voor de gek want echt Omega 3 niemand kan naar mijn idee zonder.

Beste natuurlijke ontstekingsremmer:

Je kunt natuurlijk naar de Prednison grijpen, maar ik raad toch echt deze natuurlijke variant aan. Omega 3 met polyfenolen!

Gratis uitnodiging:

Wil jij er meer over weten? En gelijk starten met jouw goede voornemens? Kom dan naar de kennisavond over Vetzuren. Ik betaal jouw entree, maar meld je wel even aan via info@lymeherstel.nl. Wil je er nu meer over weten? Dan mag je mij ook altijd even mailen.

Meer over de avond lees je hier.

Voel je altijd vrij om vragen te stellen & voel je vrij om het te gaan gebruiken en te ervaren.

Mooi mens geniet van jouw leven, maak er iets moois van met elkaar, respecteer jezelf en elkaar en laten we er een geweldig 2019 van maken. Alle liefs ❤

Aan de slag met je gezondheid op een natuurlijke manier?

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin