Home » Symptomen Ziekte van Lyme » Eenzaamheid en Lyme

Eenzaamheid en Lyme

door | 20 jun, 2020 | Symptomen Ziekte van Lyme

Eenzaamheid ?

Vandaag wil ik het nog eens met je hebben over eenzaamheid. Dit is vaak een taboe en er wordt naar mijn idee nog teveel gedacht dat dit alleen maar bij ouderen voorkomt.

Wake up call; heel veel mensen (en ja ook ik) hebben hier last van en al helemaal in deze bijzondere tijd. Waar komt dit gevoel vandaan en hoe ga jij hiermee om?

In eerdere blogs heb ik meer verteld over hoe Lyme te voorkomen en wat je het beste kunt doen wanneer je denkt Lyme te hebben. Wil je deze blog nog eens (terug)lezen?

❤ Lyme voorkomen

❤ Hoe kun je besmet raken 

❤ Wanneer je lyme denkt te hebben

❤ Je hebt Lyme

 

Hoe kun jij nu eenzaam zijn?

Je kunt toch weer alles doen wat je zou willen, je hebt genoeg vrienden, je hebt een druk leven, je gezondheid is weer top, financieel red je jezelf, hoe dan? Wat ik vaak terug hoor van mijn cliënten en waar ik zelf ook vaak mee te dealen had en nog steeds heb, is het gevoel van het gemis van een echte verbinding.

Ik merk over het algemeen dat de mensen met de ziekte van lyme, (hoog)gevoelige mensen zijn en tja zie dan maar eens jezelf staande te houden in deze drukke wereld, ruimte vrij te kunnen maken voor anderen want je bent al zo druk om jezelf niet leeg te laten lopen in deze hectiek. Ja niet zo gek toch dat je ziek bent (geworden)…. Hoe zit dat bij jou?

 

Lyme & (hoog)gevoeligheid:

In deze wereld van snel zakendoen, oppervlakkige contacten en de wereld richting 5G missen we de echte verbinding, de verbinding met gelijkgestemden, de verbinding met onszelf. Ik heb net een prachtig boek daarover gelezen; “Verbinding verbroken”. De schrijver/journalist schrijft over zijn eigen burn out, het gebruik van anti-depressiva en zijn zoektocht naar herstel. Een tipje van de sluier; het gaat met name over het gemis aan verbinding en dat kan ziek maken, heel ziek.

(Hoog)gevoeligheid/HSP is meestal al bij de geboorte al (licht) aanwezig, maar kan verergeren door omstandigheden. Ik heb een uitgebreide blog over hooggevoeligheid geschreven, deze lees je hier.

  

Heb jij vroeger minder leuke dingen meegemaakt?

Dat kan van alles zijn, zoals verhuizing, scheiding, maar ook een opmerking die jou enorm heeft geraakt. Vaak kun je het met je verstand wel beredeneren, maar daar gaat het niet om, het gaat erom hoe het jou heeft geraakt. Dit kan ook meespelen in jouw (hoog)gevoelige karakter. Lees vooral deze blog daarover, zodat dingen voor jou weer duidelijker zullen gaan worden en je zo weer de regie in eigen handen kunt krijgen: https://lymeherstel.nl/tips/nor-adrenaline-jeugd-minder-leuke-dingen/

Het is best een puzzel, maar zoals je weet, puzzel ik heel graag met jou mee! 

 

Hoe ziet mijn behandeling eruit:

Homeopathisch: maatwerk altijd toegespitst op totaalplaatje van jou als persoon. Homeopathie werkt op spiritueel (niets zweverigs aan hoor), emotioneel, mentaal en lichamelijk niveau. Al deze niveaus verdienen aandacht. Ik ondersteun dit tevens met fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde. Uiteraard altijd maatwerk want jij bent UNIEK!

 

Laten we elkaar helpen!

Ken jij iemand met klachten? Aarzel dan geen moment en laat hem of haar dit lezen.  Dit blogartikel mag je ook delen via Social Media om op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen! Kijk ook eens op mijn site www.lymeherstel.nl want ontzettend veel mensen hebben Lyme zonder dit te weten, of vul geheel vrijblijvend en gratis de vragenlijst in. Zie: https://lymeherstel.nl/lyme-vragenlijst/

  

Bronnen:

❤        Verbinding verbroken door Johann Hari

❤        De spirituele dimensie van lyme door Willem Jacobs

 

Aan de slag met je gezondheid op een natuurlijke manier?

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin