Home » tips » Detoxen / ontgiften / sportvasten / snel afvallen – deel 4

Detoxen / ontgiften / sportvasten / snel afvallen – deel 4

door | 17 aug, 2017 | tips

Deel 4: wat kan er allemaal fout gaan

Ok in de vorige blogartikelen had ik jou uitgelegd wat detoxen inhoudt, wat er gebeurt in jouw lijf en hoe de lever werkt. Nu gaan we kijken waar het detoxen fout kan gaan als jij niet goed oplet. Let’s go!

Worst case scenario’s:

Scenario 1: Je gaat vis eten, krillolie, visolie etc bijslikken zodat fase 1 supergoed verloopt. Goed bezig toch zou je denken?
Maar dan komt er dus extra veel shit op de loopbanden…., Fase 1 is dan namelijk zo goed die gifstoffen aan het verzamelen, maar als je jouw co-factoren (jouw personeel) niet (voldoende) hebt, wordt het een zooitje! Er kan dan dus veel van die lopende band af vallen.
En als een gifstof van de band valt, kan hij extra giftig worden. Sapperdeflap daar had je waarschijnlijk niet bij stil gestaan?

Scenario 2: Je doet niets aan vitamines/krillolie etc slikken en begint gewoon lekker met detoxen. Juist ja fase 1 gaat dan al niet lekker en fase 2 natuurlijk ook niet!

Scenario 3: Dat gaat hem worden voor jou!
Je zorgt dat je voldoende goede vetzuren naar binnen hapt en kijkt of jij voldoende co-factoren hebt om jouw shit te verwerken op die lopende band.

Je lever kun je bv nog extra ondersteunen door curcuma in combinatie met mariadistel in te zetten. Maar let op dit werkt voor veel mensen, maar net als met alles; wat voor anderen werkt, hoeft niet voor jou te werken. Ik zou curcuma zeker aanraden, maar voel jij je er niet goed bij dan stoppen.

Curcuma wordt hoog aangeprezen en verricht vele wonderen maar curcuma is namelijk ook voedsel voor bacteriën die zich in de cel kunnen verstoppen, denk bv aan:
– Salmonella enterica serovar Typhi CT18;
– Samonella enterica serovar Typhimurium;
– Staphylococcus aureus en
– Yersinia enterocolitica.
Maar houd ook de Borrelia (veroorzaker van ziekte van Lyme) in je achterhoofd en haar co-infecties, wellicht is dit ook voedsel voor de Borrelia.

Heb je dus last van bovenstaande herrieschoppers, dan raad ik curcuma af. Je wilt natuurlijk niet een hele familie Salmonella in jouw lijf!

Kom je er niet helemaal uit, zoek dan een goed orthomoleculair therapeut bij jou in de buurt ze zijn er voldoende. Kijk maar eens op www.oerslank.nu

Zo dat was een heel verhaal en wat goed dat jij het hebt gelezen! Nu kun jij veilig aan jouw detox beginnen en straks vrolijk dartelen met een blije lever.

Love & Teek Care ❤

Laten we elkaar weer zoveel mogelijk helpen en deel dit bericht of tag personen zodat we samen Lyme zoveel mogelijk kunnen verlichten ❤

Bronnen:

Cursusdag “mijn persoonlijke puzzel ontrafeld” van Yvonne van Stigt
Cursusdag “productinfo” door Margot Peineman van Bonusan

Aan de slag met je gezondheid op een natuurlijke manier?

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

Gerelateerde artikelen

Lyme en voeding

Lyme en voeding

Histamine, thiolen en zwavel in voedingLyme & VoedingIk blijf het toch zeggen… Vaak eten we bewust of onbewust voeding die ons vult maar niet voedt. Door de juiste voeding tot je te nemen, kun je enorm verbeteren van je klachten en ook klachten voorkomen. Dit keer…

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin