Home » tips » Mijn nek en schouders doen altijd pijn

Mijn nek en schouders doen altijd pijn

door | 6 dec, 2017 | tips

MIJN NEK & SCHOUDERS DOEN ALTIJD PIJN 

Heb jij een nek en schouders die altijd vast zitten, altijd een beetje strak staan en pijnlijk zijn? Beweeg je dan ook vaak je hoofd van de ene naar de andere kant, zodat je nek wat losser komt en je een krakje hoort?

Wist je dat dit heel kenmerkend is voor mensen die de ziekte van Lyme hebben? Mocht je dit herkennen, vul dan geheel vrijblijvend, snel en gemakkelijk de vragenlijst in om te checken of je wellicht Lyme hebt. Je vindt de vragenlijst hier. 

Maar het kan ook aan bv. een magnesiumtekort liggen. Zeker in stressvolle situaties verbruikt jouw lijf ontzettend veel magnesium. En stress is niet alleen stress als in dat het thuis of op het werk even niet zo lekker loopt, maar ook niet gezond eten, niet op tijd naar bed, vaccinaties, medicaties, ziektes etc. Sommige ziektes putten enorm uit en leveren dus ontzettend veel stress op voor jouw lijf. Denk bv. aan de ziekte van Lyme dat is echt een stresskop.

Maar terug naar de nek & schouders. Natuurlijk ligt het ook aan je houding dat speelt altijd een rol, probeer je schouders altijd goed te ontspannen, maar die kende je zelf ook wel natuurlijk.

Een andere om over na te denken is dat de lever heel goed deze nek- en schouderklachten zou kunnen veroorzaken. Zie het maar als een band van een zware schoudertas die aan een schouder hangt en trekt, die zware schoudertas zou je kunnen vergelijken met een gal of lever die niet lekker zit. De pijn zit dan ook vaak in de schedelbotten, hersenvliezen, kaken en tussen de schouderbladen.

Mocht je jouw lever willen ondersteunen, lees dan mijn blogs over de lever:

Deel 1: Detoxen: wat houdt het in en hoe kun je giftstoffen uit je lichaam verwijderen?

Deel 2: Detoxen: hoe werkt je lever?

Deel 3: Detoxen: hoe werkt fase 2 van je lever?

Deel 4: Detoxen: wat kan er allemaal fout gaan?

De osteopaat weet hier alles van en kan jou hierbij goed ondersteunen naast natuurlijk het feit dat je verder zoekt naar de oorzaak van jouw leverklachten. Had je de vragenlijst van Lyme al ingevuld, dat zou namelijk ook heel goed de oorzaak kunnen zijn ❤

Ken jij iemand met klachten? Aarzel dan geen moment en laat hem of haar dit lezen.  Dit blogartikel mag je ook delen via Social Media om op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen! Kijk ook eens op mijn site www.lymeherstel.nl want ontzettend veel mensen hebben Lyme zonder dit te weten.

 

Aan de slag met je gezondheid op een natuurlijke manier?

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Mark de Leen

    Ik wilde voor een lange tijd naar de fysio om mijn schouderklachten te laten behandelen, maar realizeerde me dat ik helemaal fout zat aan mijn laptop. Ik probeer het nu steeds te corrigeren zodra ik merk dat ik vooruit hang. Nu heb ik ook een nieuw kussen gekocht die beter is voor mijn nek en schouders. https://www.chiropractiedeeem.nl/klachten/schouderpijn-frozen-shoulder/

    Reageer

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin