Home » tips » Nieuw overzicht co-infecties

Nieuw overzicht co-infecties

door | 4 jul, 2019 | tips

NIEUW OVERZICHT CO-INFECTIES:
Laatste ontwikkelingen n.a.v Lyme-bijeenkomst 20 juni 2019 

Goedemorgen!
Heb jij vandaag weer zin om van de dag te gaan genieten, of trek je het liefst weer een deken over je heen? Misschien ben je met pijn en/of zware vermoeidheid (weer) wakker geworden?
Probeer je dag dan eens te beginnen met bv een meditatie. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke gratis meditatie-apps te downloaden, zodat er voor jou vast ook wel een leukerd bij zit.
Ik ben op dit moment fan van meditation moments van Michael Pilarczyck met ook weer verschillende variaties, probeer ze eens (gratis) uit zou ik zeggen.

In de vorige nieuwsbrief heb ik geschreven over de Lyme-bijeenkomst van 20 juni jl waarin Dr. Richard Horowitz vertelde over een nieuw medicijn wat ingezet zou kunnen worden voor de behandeling van lyme. Je leest het hier terug.

Energievreters:

Ik vroeg jou in de vorige nieuwsbrief 3 energievreters op te schrijven en direct eentje aan te pakken. Ik herhaal het hier weer omdat jij niet (voldoende) kunt herstellen wanneer jij het toelaat dat een ander er met jouw (herstel)energie vandoor gaat.
Dus wie zeg jij vandaag nog liefdevol goodbye, zodat jij weer verder kunt met herstellen?

 

Co-infecties nieuw overzicht!

Wanneer je de ziekte van lyme hebt opgelopen, krijg je er altijd 2 of meer co-infecties cadeau bij! Dit komt omdat de teek niet alleen de spirocheet-bacterie Borrelia burgdorferi bij zich draagt. Nee het leuke beestje draagt zelf nog vele andere bacteriën, virussen en parasieten bij zich die we co-infecties noemen.
Deze co-infecties zijn vaak intracellulair, hetgeen betekent dat ze zich in jouw cellen kunnen verschuilen voor jouw afweersysteem en ook bv een antibiotica daar heel moeilijk bij kan komen.
Dr. Richard Horowitz waarschuwde al dat we nu echt meer aandacht moeten besteden aan deze co-infecties, met name Bartonella en Babesia die nu in Europa meer voor komen.
Lees meer over Bartonella.
en Babesia.

Symptomenlijst:

In het Lyme magazine stond een verbeterde versie van de symptomenlijst. Een duidelijk en overzichtelijk overzicht, waarmee duidelijk wordt met welke co-infecties jij wellicht te maken hebt. Check vooral nu direct met welke symptomen jij te maken hebt op deze pagina.
Wanneer jij jouw co-infecties hebt gevonden, lees dan vooral verder door op deze co-infecties door op deze link te klikken.

Ben je nog geen lid van de lymevereniging? Neem eens een kijkje op hun site, ze staan met liefde voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Hoe te behandelen?

Ik behandel mensen met homeopathische kuren voor lyme en/of co-infecties, hetgeen vooral heel veel maatwerk is. Mijn ervaring is dat mensen met lyme hele gevoelige mensen zijn, waardoor reguliere medicatie wellicht te “zwaar valt”.

Homeopathie werkt op 4 niveaus te weten; lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Alle vlakken verdienen in mijn optiek aandacht. Daarnaast werk ik met supplementen en kruidengeneeskunde.
Lees hier meer.
Kies hierbij voor: “Welke behandeling past bij jou” (uiteraard zijn de andere blogs ook aanraders)!

Laten we elkaar helpen!

Ken jij iemand met klachten? Aarzel dan geen moment en laat hem of haar dit lezen. Dit blogartikel mag je ook delen via Social Media om op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen! Kijk ook eens op mijn site www.lymeherstel.nl want ontzettend veel mensen hebben Lyme zonder dit te weten.

 

Bronnen en Boekentips:

❤ How can I get better van Dr. Richard Horowitz
❤ Teken aan de Wand van Huib Kraaijeveld
❤ Natural treatments for lyme co-infections door Stephen Harrod Buhner.

Aan de slag met je gezondheid op een natuurlijke manier?

Over mij

Helaas heb ik zelf de Ziekte van Lyme mogen ervaren. Wat een nachtmerrie; ik was doodmoe, had overal pijn, kon niet slapen en raakte steeds meer uitgeput en depressief. Gelukkig heb ik deze slopende ziekte kunnen overwinnen en wil jou nu dolgraag helpen met herstellen!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin